Реклама / Ads
7| 6170 |11.10.2015 НОВИНИ

Димитър Джамов ще става кмет

.
Бившият президент на федерацията по борба и бивш застраховател Димитър Джамов е с амбиции за кметския стол. Той вече имат опит зад гърба си като кмет на родното си село Семчиново.
 

Станах селски кмет, защото исках да помогна малко на моите съселяни. Да се опитам да ги изправя малко. И доколкото успях, направих нещо за моето родно село. Не е тайна, че там имаше супер дисциплина. Нямаше битова престъпност. Нямаше нищо, нали...Вие си нямате представа колко им е тежко на самите хора. Една ограда не могат да си разделят с комшията. На място отивам. Ето ви оградата на двамата заедно и точка по въпроса.

Тук-таме шляпкаме на някое момче едно шамарче и без това няма дисциплина, няма какво да се заблуждаваме. Едно малко дете като не слуша, трябва да го шляпнеш леко по дупето, за да знае, че трябва да слуша, иначе само, ако му говориш няма да стане, разказва пред bTV Джамов.

 

През 90-години той е част от мутренските среди. По думите му, етикетът мутра е бил лепнат от политиците: "Може би някои от правителство, от парламента, хората, които са в парламента, беше важно това да мине, да ни използват в такъв момент. И са ни използвали може би. Аз продължавам да се боря с чест и достойнство за моето име. Това, че ни лепнаха тогава мутри на нас, какво от това.

Бойко Борисов ще го питате ли защо е мутра? Не ви карам, не трябва да го питате, но то е така. Тогава ни лепнаха тези имена. А ние, борците, сме почтени и много готини хора. Можем да носим слава на България, като носим слава на България, идват да се снимат депутати, политици, който и да е, и след това изведнъж мутри. Значи, времето ще покаже кой е бил прав", коментира кандидат-кметът.

 

До ден-днешен твърди, че покушението срещу него било организирано от Димата Руснака: Той, между другото, е голям мръсник. Някои казват за умрял се казва или добро или нищо. Голям мръсник беше... Много поразии, много нещо направи...спрямо доста хора. Опита се и към мен да направи.

 

Джамов е бил и в затвора. „Два-три пъти. Е така, между другото. Преценяват ме за нещо, идват, заключват те, пускат те. Съдът те оправдава и така. Обвиненията бяха
много тежки. Убийство, опит за убийство и грабеж на един цигански клан с осем кила злато. Нещо, което, аз гледах следователката и не мога да повярвам. Викам: „Абе, вие, слушате ли какви ми ги говорите. Отпаднаха всичките обвинения”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5964 |10.10.2015 Световният икономически форум: България изостава в образованието . 1| 4624 |09.10.2015 Пиже остават в ареста, реши съдът . 4| 4859 |07.10.2015 Санкциите срещу Русия остават, реши НС . 2| 4769 |06.10.2015 Двойно повече стават пенсионерите догодина

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads