Реклама / Ads
78| 5322 |17.09.2011 НОВИНИ

М. Димитров, емоционално: ГЕРБ разкриха истинския си облик на милиционерщина

.
Мартин Димитров
Вдясно има само една кандидат-президентска двойка Румен Христов и Емануил Йорданов; свидетели сме на репресии и политическо безсилие, обърна се към сините техният лидер.
 

България не може да бъде място, в което демократично избран премиер се възхищава публично на един комунистически диктатор, какъвто е Тодор Живков, обяви лидерът на СДС Мартин Димитров на 20-та Национална конференция на сините.

Аз не искам България да бъде място, в което министъра на вътрешните работи произнася присъди от трибуната на Народното събрание срещу български лекари, каза той. В България институциите, които следва да гарантират основни демократични правила и процеси не могат да изпълняват политически поръчки. Точно Съюза на демократичните сили и всеки един от вас трябва да стане гарант на правилата и демокрацията в България. Всеки кандидат на Съюза на демократичните сили трябва да стане гарант за това - това е ценностното значение на СДС, което хората трябва да видат у нас, добави лидерът на сините.

Отказът на регистрация на десните коалиции в Плевен и Монтана показват репресии и политическо безсилие. На всички е ясно, че г-н Найден Зеленогорски, г-н Златко Живков и други наши кандидати за кметове не могат да бъдат победени в честни избори. Затова ГЕРБ заедно с БСП приеха политически репресии срещу нас - демократичната партия СДС и нашите партньори в дясно. Това не трябва да се забравя, защото ако днес, ние заедно не отидем да протестираме пред ЦИК, тези репресии утре ще продължат към гражданите, продължи той.

Нашият опонент винаги е била БСП - БКП - тоталитарна репресивна партия, само че в последно време приликите между БСП и управляващата партия ГЕРБ стават все по-големи.

За пореден път демокрацията в страната е пред сериозна заплаха, констатира Димитров и съобщи, че сините не могат и няма да допуснат това. СДС ще остане гарант на извоюваната с усилията на всички български граждани свобода, добави той.

ГЕРБ разкриха истинския си облик на милиционерщина и авторитаризъм. БСП се провалиха за пореден път, в опита си да управляват България. Време е да се стегнем, бих казал да се пробудим, да консолидираме десницата и да предложим на хората истинска дясна алтернатива за европейското бъдеще на България, обобщи синият лидер.

Вдясно има само една кандидат-президентска двойка Румен Христов и Емануил Йорданов. Има само един кандидат, за когото няма компромати, който има волята да води битката за демокрацията в името на българските граждани, който има силата да застане честно и да каже аз искам да бъда президент, каза Димитров и призовава всички, които по някакви причини подхождат неискрено към тези избори да размислят, защото личните амбиции и вътрешните интриги носят само загуби. Накрая обеща " каквото и да става в дясното пространство, каквито и трудности да срещаме, това ръководство и лично аз ще работим за консолидация на дясното пространство".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 84| 7043 |02.09.2011 Журналисти разкриха: Плевнелиев е кандидат-президент на ГЕРБ . 59| 5291 |30.08.2011 М. Димитров, възмутен и бесен: ГЕРБ търсят служебна победа по комунистически . 6| 5337 |18.05.2011 Разкриха зверско убийство на момиче от петък 13-ти . 0| 5120 |02.04.2011 Разкриха частна лаборатория за канабис

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads