Реклама / Ads
30| 6846 |15.01.2015 НОВИНИ

Димитров за Фрог: Разплитането на възела КТБ ще освободи България от огромен товар

.
Мартин Димитров
Има нужда от толерантност в новия парламентарен сезон. Това, което не ми харесва обаче е, че тъкмо партиите, които забъркаха кашата с финансите на държавата, доведоха до спирането на еврофондовете, до фалита на КТБ, а това са БСП и ДПС, сега са едва ли не яростна опозиция, плачеща защо, напр. се взимат заеми. Ами, те доведоха положението дотук!, заяви за Фрогнюз Мартин Димитров от РБ.
 

Когато си наистина виновен, трябва да се държиш по-толератно, съзнавайки собствената си отговорност. Тогава и България ще върви по-добре. Нямаме нужда от такова тежко политическо противопоставяне; имаме нужда от диалог, от конкуренция на идеи, а не от конфронтация заради самата конфронтация. Проблемите на България трябва да се решават, затова нека да се види кой ще предложи по-добрите идеи.

 

Ето, ние от РБ сме хората, настояващи непрекъснато за разследване на аферата с КТБ. Международното разследване за КТБ може да бъде възложено от Фонда за гарантиране на влоговете, те могат да наемат специализирана компания, извършваща подобни международни изследвания. Ние все още не знаем кои са замесените хора около КТБ. Има голяма вероятност да се окаже, че огромна част, да не кажа целият контингент от хора, които правеха бели през последните 25 години, са замесени в КТБ. А може би и хора от службите. Въобще това е възелът, който ако бъде разплетен, много неща ще разберем. На мен ми е достатъчно да се разплетат хората, които са замесени, с техните имена. Самото им разплитане ще освободи България от един огромен товар. Защото става дума за милиарди, а се прави опит всичко да си остане така. Нищо да не се направи. Сменят темата с други теми. А тази тема не може да бъде нито заметена, нито забравена, заключи Мартин Димитров.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5896 |14.01.2015 Борис Цветков пред Фрог: Автобусите скъпи и заради спрените влакове . 15| 6026 |14.01.2015 Велчев пред Фрог: Недопустимо е политик да има медия . 14| 7732 |14.01.2015 Кадиев за Фрог: През пробитата система изтърваха едра риба като КТБ, а по-дребните? . 6| 4819 |14.01.2015 Каракачанов за Фрог: Службите ни проспиват нарочно приспани структури на Балканите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads