Реклама / Ads
22| 9982 |12.09.2014 НОВИНИ

Доброволна армия на бой срещу наркодилъри и полицаи

.
Като няма държава - излиза народът...
В Перник всеки знае, че наркодилърите и полицаите са заедно в бизнеса. Около 300 дилъри продават дрога по улиците, край училищата и в дискотеките, но никой не им дава отпор. Затова Зелените барети обявяват война на престъпниците и техните покровители от полицията и институциите.
 
Това заяви специално за Фрог нюз Мартин Илиев, лидер на силовата формация, кръстена Зелени барети. Може и да ме ранят и дори да ме убият, но няма да се откажа. Корупцията е превзела моя град и искам да се боря, да воювам срещу това, категоричен е 24-годишният студент по икономика.

В Перник можело да се купи дрога навсякъде, дори на бензинотанции. Наркобосовете владеели града и пребивали всеки, който се опита да им попречи да пласират смъртоносната си стока. Ченгетата и чиновниците пък били подкупвани да бездействат. Това става пред очите на всички. Перничани се въоръжават и вече не се знае какво може да стане в един момент, смята Илиев. Според него в организацията му вече членуват над 3000 души, а хора от цялата страна му се обаждат, за да се включат в тази своеобразна армия за отпор на престъпността. С момчетата си Мартин е влизал в сражения и с крадци и изнасилвачи. Щом държавата бездейства, ще се бием ние, пък каквото стане, категоричен е младият мъж.

Мечтата му е да построи спортни площадки, та децата да играят и спортуват, а не да се дрогират и наливат с алкохол. В същото време източници от полицията и администрацията на града свързват самия Илиев с хора с криминални прояви, а някои дори и с политически партии, дори с ДПС. Той отрича всичко това и продължава своята война без да се интересува от слуховете.

 

Важно: Всичко за новата армия, която се изправя с юмруци срещу наркодилъри, корумпирани полицаи и престъпници четете в рубриката "Интервю", където Мартин Илиев разказва за сраженията на Пернишкия фронт.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5568 |09.09.2014 Изненадаааа! Армията става с 2460 бройки повече . 123| 26551 |23.08.2014 Американски генерал: При война руската армия ще смачка американската . 15| 7222 |20.08.2014 Алекс Сърчаджиева напусна скандално Театъра на армията . 4| 5525 |30.06.2014 Армията с нови управленци от днес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads