Реклама / Ads
4| 7992 |03.11.2015 НОВИНИ

Дончева: МВР няма нужда от храсти и борчета, а от сериозни кадри

.
Татяна Дончева
Можем да подозираме, че изборите са били подменени. Очевидно екзит половете на Алфа Рисърч са по-точни от тези на ЦИК, защото резултатите на Алфа Рисърч излязоха още в 19:00 часа, а на ЦИК в 23:00 часа. Какво се е случвало в тези 4 часа? Тези съмнения изрази в сутрешния блок на бТВ лидерът на Движение 21 Татяна Дончева.
 

Тези местни избори показаха една много негативна еволюция в кавички. Тя започна още 2009 година, когато в частичните местни избори бяха купувани избирателни комисии, продължи тя. Дончева се оплака, че в деня на изборите сайтът на движението й също е бил хакнат. БСП потъна там накъдето беше тръгнала преди много години. Обединението на левицата днес е невъзможно. Мерджанов е в първа класа на влака, затова Миков е полезен, допълни тя. Според нея е било удобно на Цецка Цачева и Румяна Бъчварова да насочват вниманието на телевизиите към отразяването на Волен Сидерев, отколкото към подмяната на изборните бюлетини. „За мен промяната в Конституцията е абсолютно излишно поставена в този контекст. За всяко престъпление от общ характер се позволява изключение и народният представител може да бъде задържан.

 

Ако иска, Цецка Цачева, може да даде такова позволение, с едно телефонно обаждане“, категорична бе лидерката на Движение 21. „Явно обаче не им стиска, стига са си мили ръцете с Конституцията. В МВР няма нужда от храсти и борчета, а от сериозни кадри. Цецка Цачева и Румяна Бъчварова нямат „топки“ да се справят с проблема“, обвини ги Дончева. За мен не е интересно поведението на Волен Сидеров, който може да играе всякакъв театър, а на тези, които го играха негови защитници, каза още Татяна Дончева. Помолена да коментира опита за покушение на Алексей Петров, Дончева изтъкна: „Алексей Петров влиза в секцията с Волен Сидеров и хакването на сайтовете. Създава се обстановка на тревожност в държавата и това нещо дърпа избиратели, обикновено към този, който се смята за силен, в случая Бойко Борисов“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4060 |01.11.2015 Янаки Стоилов: БСП губи на изборите, но няма да паднем на колене . 0| 4812 |01.11.2015 Баретата: В мутренските времена нямаше толкова убийства . 4| 4802 |31.10.2015 Lufthansa и Air France няма да летят над Синайския полуостров . 4| 4680 |31.10.2015 Няма живи под отломките на руския самолет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads