Реклама / Ads
75| 9514 |22.05.2012 НОВИНИ

Духовните гафове на САЩ предизвикват земетресения в България

.
Силва Дончева
Земетресението тази нощ не беше случайно. Притеснителното е обаче, че няма да се разминем само с това. До 25-26 май трябва да бъдем с повишено внимание, защото отношенията в планетарен аспект между Слънцето и Нептун са в повишена активност и можем да очакваме всякаква неприятности. Това каза в екслузивно интервю пред Фрогнюз астроложката Силва Дончева.
 

  

Според нея дните до 26 май са много неблагоприятни. Това се определя и от сложната квадратура между Уран и Нептун, като през тези дни особено притеснителни са бедствията, свързани с водни басеини – реки и язовири. Дончева изрази надежда те да не се случат, макар, че не би могъл никой да бъде категоричен за това.

 

По думите й напрегнато ще бъде и през цялото лято, тъй като динамичните отношения между двете планети ще продължат  чак до 19 септември.

 

През това време всичко може да се случи – от природни катаклизми до нарастваща опасност от войни и революционни движения, коментира астроложката. 

 

Силва Дончева разказа, че още през 1923 година Учителят е казал, че няма нищо случайно в природните катаклизми, които ни връхлитат.

 

Това, което се случи в Япония миналата година, бе предизвикано от това, че излезе книга срещу Учителя. А Дънов е казал, че всяко духовно престъпление, което се извършва в България, се отразява на Япония.  В същото време Учителят е написал, че когато Америка направи престъпление в сферата на духа, тогава в България се случват земетресения. За съжаление ние не знаем какво са подписали на форума на НАТО в Чикаго, на който присъстваха президента Росен Плевнелиев и външният министър Николай Младенов.

 

Астроложката е категорична, че природните катаклизми са провокирани от нашите мисли и действия.

 

Нали виждате какво става сега в София, каква буря внезапно се изви, това не е случайно, обясни още Дончева. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 119| 7874 |22.02.2012 Алтернативна комисия ще нищи полицейските гафове . 59| 5709 |24.01.2012 Костов: След толкова гафове Цветанов да подаде оставка . 32| 16416 |18.10.2011 Предизборната кампания – манипулации и гафове, засенчени от Борисов . 49| 6034 |14.07.2011 Р. Петков се заканва за вота, ГЕРБ го чакат със списък от гафове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads