Реклама / Ads
38| 10312 |09.09.2010 НОВИНИ

Ели Гигова носи Нова тв на гърба си, Лора Крумова пада от екран

.
Лора Крумова
Ели Гигова е звездата на Нова тв. Тя достигнала космически рейтинг от 24-25 пункта, при досегашен на "Здравей, България" под 10.
 

Партньорът й Витомир Саръиванов бил добро допълнение към тандема. Това сочели данните от последния месец, научи Frognews.bg. За сравнение Ани Цолова и Виктор Николаев от бТВ достигали 14-16 рейтинг, в някои случаи и по-висок. Повечето зрители много харесват Ели, хвалели се от ръководството на телевизията.

Новата ситуация донела до решението на доскорошната водеща Лора Крумова да се предложи редакторска длъжност в сутрешния блок.

Лора Крумова няма да води вече “Здравей, България”, пише 24 часа. “Тя е редактор и до ден днешен според длъжностната си характеристика”, обяснили от отдела за връзки с обществеността. Титуляри в “Здравей, България” остават летните му лица Витомир Саръиванов и Ели Гигова. “Рейтингът на блока се вдига, хората го харесват и това е причината да запазим вида му”, обясниха от пиар отдела.

До края на другата седмица предаването ще следва лятната си схема, в която двамата водещи са край басейн на софийски ресторант. От 20 септември журналистите влизат на топло - в студиото, което е модернизирано и пременено в друг дизайн. Новият декор май ще е единствената промяна в “Здравей, България”. Крумова все още не е взела окончателно решение дали изобщо ще продължи да работи за Нова тв.

Ели Гигова Снимка: standartnews.com

Тя е в отпуск до 13 септември, като дотогава й предстоят разговори с ръководството. Една от възможностите е била да прави евентуално сутрешно предаване през уикенда. Засега обаче този проект е замразен поради липсата на пари, казаха от медията. Една от причините за подмяна на лицата вероятно е нежеланието на журналистката да води заедно с Витомир. Той обаче твърдо остава в блока. Затова пък си тръгва от “Сблъсък” - рубриката, която беше част от “Станция Нова”. Предаването, което даде хляба в ръцете на Иван и Андрей, вече няма да го има. “Станция Нова” се мести в неделя, като стартът й ще е през октомври. За рубриката "Отчаяни съпруги" е проведен кастинг преди седмица. Между кандидатките били съпругата на ексводещия в бТВ Николай Бареков - Евгения, с която той е в процедура на развод. Авила се и половинката на Крум Савов - Мая, която е специалист фармацевт. Решение кой да води нсе още не е взето.

Още две предавания се обмислят в Нова тв. Медията има намерение да пусне обедна игра. Другият проект е за нова рубрика през уикенда. Тяхното тръгване обаче е абсолютно несигурно по финансови причини. Засега усилията на Нова тв са концентрирани върху “Байландо” с известните лица, които ще пеят и танцуват, риалити шоуто “Истината за нас” и новите епизоди на сериала “Забранена любов”. Те са заснети преди близо година.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 4867 |05.09.2010 РЗС маха Лукановата Конституция с подписка . 19| 7087 |02.09.2010 ВМРО скочи срещу измислените етноси „българомохамедани", „македонци" . 2| 5739 |02.09.2010 Пазят в тайна кой ще е шеф на новата агенция по храните . 41| 9732 |19.08.2010 Севда Шишманова е новият програмен директор в БНТ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads