Реклама / Ads
0| 8488 |16.10.2012 НОВИНИ

Естествени срещу синтетични мултивитамини: открийте разликите!

.
Може да си купите мултимултивитамини не само от аптеката, но и от магазина и дори кафенето. Хубаво е да има разнообразие, но когато става дума за здраве, трябва да сте наясно какво купувате и до какви ефекти може да доведе.
 

 

Естествените мултивитамини

Естествените витамини са извлечени от суровата храна, която ни дава природата. Витамините са всъщност групи от химически съединени компоненти (съединени по естествен път), които се намират в храната, която ядем. Освен активният фактор, естествените витамини съдържат множество ко-фактори с биологичен произход, които са полезни за тялото ни.

 

Синтетичните мултивитамини

Знаете ли, че по-голямата част от мултивитамините, които се предлагат, са синтетични, а не са с естествен произход? Синтетични означава, че са произведени в лаборатория, при много висока температура и съдържат химически съединения, които не съществуват свободно в природата. В синтетичните мултивитамини често се включват извлечени от нефт химически, производни на въглищата съставки, никотин и др.

 

Защо да изберем висококачествени мултивитамини с естествен произход?

Храните, които консумираме, са лишени от голяма част от хранителните си вещества заради обедняването на почвите и процесите на рафиниране и производство на продуктите. Различните добавки и подобрители на вкуса също отнемат от полезните свойства на храната. За да си набавим нужните хранителни вещества, трябва да приемаме допълнително мултивитамини.

 

Човешкото тяло е „програмирана машина” и знае от какви и колко точно витамини се нуждае и се освобождава от тези, които са му излишни. Това е процес, известен като "избирателно усвояване". Той обаче може да работи, когато тялото разпознава хранителните вещества, с които го снабдяваме. Мултивитамините с естествен произход, освен основните съединения, доставят на организма допълнително ценни микроелементи, които повишават способността на витамина да действа.

Естествените мултивитамини, за разлика от синтетичните, се усвояват напълно от човешкия организъм.

 

Асоциацията на потребителите на органични продукти (www.organicconsumers.org) специално предупреждава за опасността от употребата на синтетични мултивитамини, особено мастноразтворимите, тъй като те могат да се натрупат в мастните тъкани, в мастните депа и черния дроб. Според статистиката над 7% от населението показва чувствителност към тези химически съставки като алергични реакции, умора и изтощение, загуба на памет, депресия и смущения на съня.

 

Мегамултивитамини Alive!: защото са 100% натурални

Формулата на действие на мултимултивитамините Alive! е 100% доверие в естествения природен материал: хранителните вещества са извлечени от висококачествени сурови храни. Без химически добавки, примеси и консерванти. Мултимултивитамините не съдържат дори мая, мляко, лактоза, захар и млечни продукти. Процесът на изолиране, известен като Flash Glancing, не включва екстремно висока температура, налягане или използване на токсични разтворители. Затова те предлагат цялото многообразие от микроелементи, които се съдържат в плодовете и зеленчуците.

 

 

Мегамултивитамини Alive!: защото това е най-богатата формула на пазара

Мегамултивитамините Alive!са уникално съчетание от 13 витамина, 12 минерала, 26 плодове и зеленчуци, 12 медицински organic гъби, 12 ензима, 18 аминокиселини, биофлавоноиди, билки, омега 3/6/9 мастни киселини, зелени храни.

 

Мегамултивитамини Alive!: защото се усвояват лесно от организма

Поради напълно естествения си състав мегамултивитамините Alive! се абсорбират 5 пъти по-бързо от организма в сравнение с повечето мултивитамини. Това гарантира, че организмът получава всички необходими вещества в количествата, в които са му нужни, и наистина ги използва, за да повиши жизнеността и да поддържа тялото в добра кондиция, забавяйки процесите на стареене и негативните ефекти от стреса.

 

Търсете Мегамултивитамините Alive! в аптеките.

 

Повече информация може да получите тук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 104| 7386 |14.10.2012 Борисов: Бюджет 2013 е идеален . 14| 9166 |14.10.2012 Гадост! Малолетни блудствали с 11-годишно момиче . 27| 5093 |14.10.2012 Плевнелиев: ВВС имат нужда от нова техника . 17| 17715 |25.12.2012 Благословена да е Коледа, Бог се роди!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads