Реклама / Ads
10| 20249 |09.11.2014 НОВИНИ

Ева от Тоника: Имах двама любовници и Гого знаеше за тях

.
Ева и Гого преди смъртта му
Стефан Диомов караше Гого да се разведе с мен. Това каза Ева от легендарната група „Тоника” по Нова тв.
 

Тя разказа за много важни моменти от съвместния им живот. Пеем на Политбюро на Гърция и България през 1984 година. Гого беше с гипсиран пръст. Шефът на протокола му каза да му срежат гипса, защото така не може да се появи на сцената. Изведнъж, след като ни чу, Тодор Живков каза: „Абе, вие кво ме лъжете, това не е „Домино”, а „Тоника”. Петър Младенов скочи към Гого и го хвана за ръката . Той изпитваше голяма болка, но нищо не каза.
Ева призна, че по време на брака си е преживяла две големи любови.
Че кой не е имал любовник? Имала съм две любови, когато съм била женена. И Гого знаеше за тях. Случва се. Това са божествени неща, срещу които ние не можем да вървим. Тези хора останаха докрай приятели с мъжа ми и с мен. Те го уважаваха. Аз посветих целия живот на мъжа си. Това не е саможертва. Саможертва правят страшно много хора. Адът е тук на земята. Само човек, който мине пред този пъкъл, като че ли може да узрее и да наблюдава по някакъв начин света. Нещастна съм, когато видя босо циганче или болно дете или нещастие в другия. Не мога да бъда щастлива, когато около мен има нещастие. Цялото усилие беше напразно-Израел, Китай, Белгия. Правехме всичко-борба за живот. Гого беше жив труп. Дори не можеше вече да ме целува. Беше в Израел и ми викаше: „Мамо, как искам силно да те притисна към себе си, но не мога. Господ се бореше чрез мен. През два часа се събуждах, за да го връщам. Той е ангел. Продадохме апартамент, земя. Гого се отказа от парите, които гласуваха общината. 25 хиляди лева, събрани в София, ги даде на Петър Гюзелев. Не мисля, че той беше болен от тази болест. Медикаментите, които му даваха, му действаха обратно. Болестта не е медицинска грешка. Вечерта, преди да издъхне изяде огромно количество боб с крехко месо и замразени малини. Всичко се пасираше. Той пиеше вода с лъжичка. Можеше само да мига. Плачеше, ние си плачехме заедно. Беше силно позитивен. Той е човек, който по-добре да ти направи добро, отколкото да си губи времето да ти направи зло. Забраних на Стефан Диомов и на Ваня Костова, с която имаше по-специални отношения, да дойдат на погребението. Ще мине време, година, и ще се видя с Диомов. Но на четири очи. Защото имаме да си кажем истината, обясни Ева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4932 |09.11.2014 Хванаха двама румънци със злато в гащите . 15| 5449 |31.10.2014 Бареков: Ако имах като Бойко 84 депутати, щях да пробвам да съм премиер . 1| 4423 |27.10.2014 Двама вложители в КТБ опитаха да влязат в парламента . 2| 5379 |26.10.2014 Двама изчезнаха след апокалипсиса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads