Реклама / Ads
9| 3259 |19.08.2023 НОВИНИ

Евгений Кънев: Най-стръвно налаганите версии за убийството на А. Петров е, че е едва ли не “кръстник” на правителството

.
Източник: личен архив
Една от най-стръвно налаганите версии за убийството на А. Петров е, че е едва ли не “кръстник” на правителството, понеже някъде - в църква, ресторант, залата по карате - се виждал, познавал с бащата на Кирил Петков. А АП влязъл в тази роля понеже очаквал да стане шеф на ДАНС.
 

Таргет, както винаги, е масата неизкушени от есенцията на политическия процес хора, които си обясняват политиката като мутренски обет, в който двама сядат на по чаша и уреждат всичко. Не че дълго време в България политика не се правеше точно по този начин. Важното е нещо да се повтаря до втръсване, че да стане истина. И така този подход има немалък шанс за успех след като ПП-ДБ направиха революционна крачка на временен съюз с ББ и ДП, които преди това на практика “акушираха” такава коалиция срещу себе си.


Как ББ - който има куп посредници и лостове за срещи и преговори с Кирил Петков и го стори в парламента, а не по ресторантски кьошета - ще разчита на неговия “авер” АП да му помага за връзка си е загадка, но не и за таргет групата на клюката.


Тук фактът, че само няколко месеца преди това ПП-ДБ се сблъскаха в парламента с коалицията ”Алексей Петров” срещу промените в закона за застраховането няма никакво значение. И че точно поправката не мина заради съпротивата на Възраждане и БСП - чиито журналисти и всякакви четирихилядници днес раздуват вица за АП -Кръстител. А как ДБ, примерно, чийто най-ярък говорител Ивайло Мирчев нарече АП мутра в комисията ще гласува за АП - шеф на ДАНС? И тази негова проява стана тема на цяло предаване по Хоризонт с АП, за когото Мирчев бе станал фикция и оперативно -интересен?


И така, стигаме до най-ярката политическа фигура, която днес официално затвърди в ефир от Шипка фалшивата новина за АП-Кръстител, барабар с вайкания за свободата на словото, за “заплашените” четирихилядници в украински сайт, за попълзновенията към службите Му, за да стигнем до “обединителния” Му евро-патриотизъм. Все в ”духа” на Конституцията.


Явно този човек е под непосилно бреме да “доставя” на своите повелители и неуспехът го ожесточава, като замъглява преценките му за адекватно публично поведение на президент. Това е знак, че пресата върху него и обслужващия персонал за резултати ще ражда нови и нови провокации към правителството.


А шипковият Му патриотизъм, невъзможен без Русия в контекст, все така ще бъде комичен в комбинация с Булгар-Булгар претенциите му за европеец.

 

Евгений Кънев, Facebook




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 6151 |22.07.2023 Евгений Кънев: Културните войни в САЩ изкуствено се пренасят у нас като оръжие на петоколонната пропаганда . 23| 7354 |14.07.2023 Евгений Кънев: Високият пилон с българското знаме не е проблемът, а човекът зад него: Разединяващият партиен президент . 40| 11058 |13.07.2023 Евгений Дайнов: Румънците реставрират Солаковия хан, а ние правим идиотски пилон, унищожавайки маса природа . 11| 6525 |11.07.2023 Проф. Евгений Дайнов: Владимир Путин се оказа човекът, който успя да убие руската култура

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads