Реклама / Ads
0| 12821 |31.07.2022 НОВИНИ

Ген. Атанасов: ГЕРБ да издигнат паметник на Гешев. Той им осигури време за пълна амнистия

.
Нямам никакво доверие на Борисов. Задачата му е да пробие изолацията и да получи корупционна амнистия. Депутатите от ГЕРБ са заможни хора - личи им по облеклото, поведението, манталитета. Депутатите от ГЕРБ са заможни хора, явно и партията им разполага със средства, имайки предвид онова чекмедже. Те имат добър финансов ресурс, за да поръчат един качествен паметник на Иван Гешев. Той е този, който осигури цялото това време за абсолютна амнистия на ГЕРБ. Имаше толкова много сигнали за корупция на ГЕРБ в различните сфери на управление и нищо - никакви дела.
 

Това заяви пред Българското национално радио ген. Атанас Атанасов, съпредседател на "Демократична България" и лидер на ДСБ. 


По думите му именно обвинител №1 има принос от партията на Борисов да се държат толкова арогантно. Той коментира и думите на Тома Биков, според когото правителството на ПП е започнало да пада след арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова, които бяха обявени за незаконни от съда.

“Това беше грешка. Решението за тези действия е било взето в много тесен кръг - коалиционните партньори разбрахме от телевизията. Има обществени очаквания Борисов и компания да понесат наказателна отговорност за всички кражби, но това не се прави по този начин, за да търсиш временен пиар ефект. Той се обърна обратно, за да може сега Биков да излезе да обяснява, че заради немотивирания арест е паднала държавата. Няма такова нещо”, посочи Атанасов. 


"На предстоящи избори, ако прекараме невидима фронтова линия, от една страна ще бъдат силите на реформацията, от друга - тези на реставрацията. Това ще е основният сблъсък - между тези, които протестираха срещу Борисовата държава, и тези, които смятат, че е дошло време ГЕРБ да се върне на власт", допълни той. 


По думите му в продължение на година и половина парламентарната република буксува.


В предаването "Неделя 150" той подчерта, че заради риска от влизане в спирала от избори трябва да се мисли мъдро кой ще бъде подкрепен:


"Бойко Борисов и ГЕРБ се борят за корупционна амнистия. Задачата на Борисов е да пробие изолацията. Депутатите от ГЕРБ са заможни хора, явно и партията им разполага със средства. Гешев осигури толкова време абсолютна амнистия за ГЕРБ".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3865 |31.07.2022 Борисов иска 100% диверсификация от “Газпром” със закон. ГЕРБ питат как ще се разтоварват танкерите с газ . 0| 3128 |31.07.2022 ГЕРБ отварят ръце за широка надпартийна прегръдка с “идеологически близки” партии . 0| 3821 |29.07.2022 Станишев: БСП ще сгреши, ако допусне сблъсъкът между ПП и ГЕРБ . 0| 3155 |29.07.2022 От ГЕРБ обвиниха премиера, че лъже за гръцката тръба и 7-те танкера с газ от САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads