Реклама / Ads
53| 18783 |05.11.2015 НОВИНИ

Ген. Мечков: Стига лъжи! Протестите са справедливи

.
Ген. Иван Мечков
Подлизурски медии се опитват да манипулират общественото мнение, наблягайки на „незаконното” окупиране на кръстовища и пътища. Но искам да попитам, дали защитата на социални права са вредни за обществото? Това пе въпросът на бившия шеф на Военна полиция ген. Иван Мечков, коментирйки протеста на полицаите.
 
Ето и целият коментар на ген. Мечков:

"Ще започна с цитат от Декларация за правата на човека и гражданина, приета на 26 август 1789 г. от френското национално събрание: „Законът трябва да забранява само деяния, вредни на обществото.”
Полицаи и военни протестират срещу безумното и коварно решение на кабинета Борисов за пореден път да ореже социалните им КОМПЕНСАЦИИ, а НЕ привилегии!


Подлизурски медии се опитват да манипулират общественото мнение, наблягайки на „незаконното” окупиране на кръстовища и пътища. Но искам да попитам, дали защитата на социални права са вредни за обществото?
Управляващи и медии, уплашени от справедливите протести на военни и полицаи, вкупом се заеха да приложат древното правило „Разделяй и владей”. Кого искат да заблудят, нас ли, които през целия си съзнателен живот сме служили на своя НАРОД, а не на разни фили. Истинкият родолюбец е първо българофил, а след това всичко останало. А това на прост български език означава – българските национални интереси над всичко! ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ ГИ ЗАЩИТАВАТЕ?
Добри или лоши ние, военни и полицаи, сме работили за отбраната и сигурността на България и българския народ. Работили сме за една заплата и не сме нито преватизирали, нито усвоявали еврофондове, нито по време на службата си сме имали бизнес. ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, че имаме привилегии?

Повече от 20 години политиците от всички цветове, без изключение, унищожаваха Българската армия, МВР и службите за сигурност, казвайки че правят реформи и ги модернизират. Какви реформи и каква модернизация, питам, след като от над 100-хилядна армия в началото на 90-те години, днес има едва 30 000. Без авиация, без флот и със стотина машини подарени ни от американците или закупени от Германия. Какви реформи в сектора сигурност, след като приехте закон за досиетата, в който включихте двете разузнавателни служби! ЗАЩО ЛЪГАХТЕ НАС И НАРОДА?
Аз подкрепям протеста на колегите и ги призовавам да не се поддават на манипулации и на опитите да бъдат разделени и противопоставени. Вярвам, че нашият народ е мъдър и също няма да се поддаде на това.
СТИГА ЛЪЖИ!

о.р. бр. генерал И. Мечков
Председател на СПБ и БВПА"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4243 |03.11.2015 Плевнелиев: Време е да се работи и да се постигат резултати . 12| 4295 |14.10.2015 Борисов: До Истанбул ще се стига по-бързо с кола, отколкото със самолет . 48| 6990 |28.09.2015 Путин: Стига с износа на демократични революции . 6| 4629 |25.09.2015 Миков: Имаме силата да кажем „Стига!” на местно самоуправление, което разделя

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads