Реклама / Ads
8| 5020 |01.10.2015 НОВИНИ

Ген. Стефанов ще защитава като кмет обикновения гражданин

.
Кандидатът за кмет ген. Стефанов поиска хората да ме су доверят
Не мога да търпя унизителното положение, в което са поставени жителите на „Младост”. Това заяви бригаден генерал от резерва Стефан Стефанов при откриването на предизборната му кампания за кмет на столичния район. На него бяха дошли стотици граждани от различни цветове на столичния район.
 
Не мога да търпя наслоената през годините враждебна градска среда за обикновените граждани на района и особено за младите майки – разбити тротоари, необозначена или изтрита маркировка на пешеходните пътеки, опасни, неподдържани и мръсни детски площадки, липса на елементарни табелки на улиците, на микрорайоните, на сградите на обществените и държавните институции – полиция, болници и др., каза още генералът.

Не приемам незаинтересоваността и апатията, заяви генералът, обхванала районната администрация към проблемите на хората от жилищните комплектси, липсата на диалог с хората и на съдействие за преодоляване на трудностите в ежедневието. „Младост”, каза той, не е само пресечната точка на бул. „Александър Малинов” и ул. „Свето Преображение”, неговата територия обхваща и кв. „Горубляне”, кв. „Полигона”, покрайнините на „Младост – 2”, „Младост-3”, „Младост – 4” и други места с окаяна инфраструктура, заяви кандидатът за кмет.

Не мога да бъда различен, посочи кандидатът за кмет на район „Младост”, към онеправданото положение на младите хора. „Никаква перспектива не се очертава пред тяхза справедливо разпределение на нуждаещите се от общински жилища, защото наличният фонд не е обявен. Няма надежда и за удовлетворяване на необходимостта на младите семейства за настаняване на техните деца в детските ясли и градини, поради итдавна изчерпания ил капацитет. Намаляват шансовете им за професионална реализация на територията на района, поради изключителната пасивност и нежелание от районната администрация да бъдат подкрепени.”

Една от големите тревоги на бригаден генерал Стефанов е породена от незавидното трето място на района по ръст на битова престъпност – кражби на коли, джебчийство, криминални престъпления и противообществени прояви. Тревожи го безправното положение, в което се намират пенсионерите, ветераните от въоръжените сили и бившите служители на МВР.

Крайно време е, смята генералът, съдбата на гражданите на район „Младост” да се решава не на Московска или в Банкя, а от самите нас. Затова кампанията му стартира под мотото „В защита на най-висшата ценност – човекът, обикновеният гражданин!” Ще следвам един основен принцип, заяви той, „Добронамереност във всичко, което предприемам!”, като алтернатива на сегашното преднамерено управление.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4942 |01.10.2015 Атанас Скатов изкачи Манаслу и e първият веган в света, покорил върха . 7| 4708 |25.09.2015 Фандъкова: Развиваме София като зелен град, обърнат към хората . 0| 4965 |25.09.2015 Горанов: Домусчиев и Димитров са като Том и Джери . 2| 4640 |24.09.2015 ВСС освободи Светлозар Костов като шеф на Спецпрокуратурата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads