Реклама / Ads
82| 17895 |28.08.2020 НОВИНИ

Георги Флоров пусна снимки в нета: Пребиха ме жестоко. Официално обаче е с леки наранявания

.
Георги Флоров съобщи, че е бил пребит късно снощи пред магазин в столицата, близо до жилището му. Той публикува снимки в социалните мрежи. Прави впечатление обаче, че снимките са били пуснати в една единствена група във Facebook - ”Ние искаме оставката на Румен Радев”. Те не са качени в личния профил на Флоров в социалната мрежа. Според официалната информация нараняванията са леки, но случилото се представя като "жесток побой". Това дава повод за много въпроси.
 

Според неговия разказ е бил нападнат от трима непознати около 01.10 ч. снощи.

“Ударите които понесох бяха жестоки! Успях да сваля часовника на единия от нападателите. Часовник който е доказателство, за щастие и пред магазина има камери, както и на кооперацията също!”, твърди Флоров.

 

За случилото се потвърдиха и от Министерството на вътрешните работи пред БНР. Обрадувано е досъдебно производство, по което работи И РУ и СДВР.

 

Инцидентът е станал на ул. "Крум Попов" в столичния кв. "Лозенец".

 

Флоров сам е повикал екип на "Спешна помощ" и е освидетелстван. В социалните мрежи е публикуван и документ.

 

ФрогНюз припомня, че Георги Флоров бе един от мъжете, които преди няколко дни събориха палатковия лагер пред ректората на Софийския университет. Случката бе определена като провокация. По-късно клипове в социалните мрежи отпреди няколко години показаха самопризнание на Флоров, че протестира срещу пари. Георги Флоров е собственик и на агенция за статисти. В социалните мрежи циркулираше и старо видео, в което той облича фалшива полицейска униформа.

 

Флоров е един от организаторите на контрапротестите в столицата, които от няколко дни обичайно тръгват от Националния дворец на културата и завършват пред Румънското посолство - едно от местата, които бяха спонтанно блокирани от протестиращи и където преди около седмица стана инцидент.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 5029 |26.08.2020 Борисов се изказа за отпуснати пари за F-16, за ремонт на храм и за третия лъч на метрото . 3| 6905 |26.08.2020 Доц. Елена Георгиева: Вредно е учениците да стоят с една маска цял ден . 13| 5806 |25.08.2020 Утре ще пуснат метрото между кварталите ”Красно село” и ”Хаджи Димитър . 11| 8044 |25.08.2020 Георги Господинов: Не ме връщайте 30 г. назад. Това нито е ново, нито е велико

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads