Реклама / Ads
16| 5755 |20.01.2014 НОВИНИ

ГЕРБ: БСП забърка пореден дипломатически скандал

.
Димитър Главчев Източник: Булфото
БСП забърка поредния дипломатически скандал. Това, че депутат от БСП Страхил Ангелов твърди, че посещението му не е официално и си го е платил сам, не променя нищо. Тази негова постъпка злепоставя България пред нейните евроатлантически партньори.
 

Това каза Димитър Главчев от ГЕРБ на пресконференция. Към момента няма никаква реакция от ръководните кадри от БСП за действията и думите на техния депутат. Според мен групата на БСП в парламента започва да се цепи, добави Главчев.
 
След визитата на Ангелов в Сирия излезе истинската позиция на БСП по казуса Сирия. Сергей Станишев и Кристиан Вигенин трябва да изкажат ясна позиция по този скандал иначе това управление за пореден път ще докаже, че е вредно за България, се казва в декларация от ГЕРБ.

"От БСП застрашават доброто име на България пред света. Утре ще имаме съвещание на парламентарната група и ще решим, какви действия да предприемем за напред. Не мога да кажа какви ще са последствията от този скандал. Най-добре би било това правителство да подаде оставка. Трябва да има бърза реакция от страна на председателят на ПЕС, защото това е европейски проблем", каза още Главчев.

Евродепутатката от ГЕРБ Мария Габриел заяви, че ще сезира всички ръководни фактори и институции в европейските структури.

"Последствията от този скандал ще са същите като при Волен Сидеров. Нещата са сходни. Сидеров също имаше доста скандални постъпки в чужбина, а все още е председател на комисията за корупция в НС. Ние няма да позволим на турболенцията в БСП да се прехвърли и да навреди на имиджа на България", допълни Главчев.

"Политиката на това правителство е да няма външна политика. Това показват всички действия на управляващите. Този човек е председател на парламентарната група за приятелство със Сирия. Очевидно е, че един народен представител не може да върши сам такива неща", завършиха от ГЕРБ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 69| 5786 |04.01.2014 Пореден протест срещу кабинета Орешарски . 42| 5156 |22.12.2013 ГЕРБ: БСП, ДПС и Атака се целунаха, за да ни унищожат . 12| 5759 |16.12.2013 БСП и ГЕРБ: Харчовете на партиите да бъдат проверявани най-строго . 13| 5850 |10.12.2013 Яне Янев за люспите на ГЕРБ: Бойко не познаваше депутатите си, сега му е съмнало

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads