Реклама / Ads
45| 6084 |28.08.2013 НОВИНИ

ГЕРБ подкрепя протестиращите, които искат демокрация, а не тоталитаризъм

.
Цветан Цветанов Източник: Булфото
Най-важното, с което трябва да се съобразяват членовете на ГЕРБ, е да не се увличат с популистки изказвания и по този начин да се заблуждават хората.
 

Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов след среща в Чепеларе с общинските съветници и кметовете на населени места в общината.

Оказва се, че община Чепеларе не прави изключение от останалите български градове и общини и в момента се извършва поголовна подмяна на кадри, коментира по време на срещата председателят на Общинския съвет Костадин Петков. Той подчерта, че по време на управлението на ГЕРБ в Чепеларе е сменен само един човек. Това е шефът на ВиК и той не е освободен по политически причини, а защото непрекъснато е ходил на работа в нетрезво състояние.

Цветанов подчерта, че е запознат с тежкото финансово състояние на общините, когато кметове на ГЕРБ са поемали управлението и че въпреки големите задължения, които са наследили, Сметната палата никога не е влизала да извърши проверка. Цветанов подчерта, че специално за смолянския регион е било изключително важно, че се е работило за развитието на туризма.

За страната като цяло, Цветанов подчерта като акцент подобряването на пътната инфраструктура, въпреки популистките изказвания на БСП, че асфалт не се яде. Той изтъкна, че 80 % от финансирането по тях е европейско. Цветанов каза още, че БСП са заложили само на популизъм и този 1 милиард ще бъде изхарчен популистки, а всички ние после ще плащаме.

На журналистически въпрос дали са готови на диалог с десни партии, Цветанов отговори, че винаги са отворени за диалог, но не са съгласни с начина на управление, който в момента води тройната коалиция.

Бившият вътрешен министър каза, че от партията подкрепят справедливите искания на протестиращите в момента в страната, защото протестиращите искат да има демокрация в страната ни, а не тоталитаризъм.

За партията, която предстои да се учреди – БАСТА, Цветанов отказа коментар, като каза, че не очаква да има отлив от ГЕРБ, дори напротив – има много нови членове вследствие на отказалите се и тези, които отиват в БАСТА.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 5008 |27.08.2013 В ГЕРБ не се притесняват от отцепници . 41| 6653 |26.08.2013 Иван Петров от "новия ГЕРБ": Искаме предсрочни избори през пролетта на 2014-а . 64| 5528 |26.08.2013 Томислав Дончев: Проблеми в ГЕРБ нямаме . 80| 4877 |25.08.2013 Сидеров имал историческа заслуга за премахването на ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads