Реклама / Ads
44| 9810 |04.11.2014 НОВИНИ

Г. Гергов: Горкият Б. Борисов! Ще руча жабетата

.
Георги Гергов
Всички са стари муцуни в Реформаторския блок, с изключение на две -три момчета. Горкият Бойко Борисов, ще руча жабетата , както ние ги ручахме. Това каза в "Още от деня" по БНТ пловдивският шеф на социалистите Георги Гергов.
 
Мисля, че бързо ще се скарат. На всякаква основа -  по политики, по начин на управление, по начин на нареждане на фигурите. Бойко Борисов си има стил и начин на работа. На тези хора всичко им пречи. Тежко му на Бойко. Това бе коментарът на Гергов за коалиционното управление на ГЕРБ и Реформаторския блок.

Нямам предвид Иван Костов, а цялата крещяща синя вълна, знаем ги, те са си отзаде. Бойко няма грешка тези дни, той е безупречен тези дни, не мога да го позная, призна Гергов.

Ако тръгнем на избори, отиваме на дъното. Трябва да има кабинет. Лудницата, която се случи при Орешарски, не трябва да става сега, откровен бе богатият социалист.

С Борисов се разминаваме само по плоския данък. За Белене сме на едно мнение, за Южен поток - също. По какво се различаваме от ГЕРБ? По това- че те са десни само, разсъждава Гергов.

Има ли кауза БСП и тя актуална ли е.? Хората вече не вярват на приказки. Това, което обещахме, нищо не започнахме. Започнахме ли Белене?  Така Гергов обясни провала на БСП. Виновни сме от главата надолу - едни мълчат, други гледат сеир. Имаме 39 депутати. Това е срам. В тъмното някои пак ловят вещици, обясни още той.

Мисля, че това е болестно състояние. Има си устав. Някои се надпреварват да говорят по телевизията. То не беше Татяна Дончева, то не беше Румен Петков, Жоро Кадиев, Мая Манолова. Всички се трепат да се показват. Вътре трябва да се решават нещата. Кой кръщава имената?  Всичко излиза от БСП - олигарх, Орион, фараон, феодал, призна Гергов. После като сме сгрешили, гледаме като малките бебенца..., кахъри се той.

Илиана Йотова е добър политик и трябваше да участва в надпреварата за председател. БСП ще се оправи, завърши Гергов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 6294 |07.10.2014 Цачева: Разговаряме с всички, но без условия за Борисов! . 19| 5286 |27.07.2014 Г.Гергов: Не ми пука, ще разчистя аристокрацията в БСП . 20| 4741 |25.07.2014 Георги Гергов: Ако оглавя БСП ще стане партия чудо . 9| 4984 |16.07.2014 Георги Гергов: Въобще не трябваше да се прави коалиция с ДПС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads