Реклама / Ads
37| 9721 |04.09.2020 НОВИНИ

Да не се чете от главсека на МВР! Хората продължават да разказват за полицейските издевателства

.
Източник: фейсбук
Възмутени хора продължават да разказват за полицейското насилие над мирно протестиращите граждани в социалните мрежи. Снимките само потвържадат думите за нечовешката атака на властта. В същото време главният секретар на МВР Ивайло Иванов защити ченгетата и каза, че вечерта на 2 септември органите на реда са провели перфектна акция. Допълни, че не пуска телевизор вкъщи, за да можел да си почине. А какво се случва с битите без нищо хора и техните близки?! Ясно, тях кучета ги яли, нали така г-н Иванов.
 

С риск да ви затвърдим още повече усещането за перфектност на вашите подчинени, ще публикуваме поста на Юлиян Войнов във Фейсбук. Не го четете, за да пощадите нервите и здравето си!

 

Това е синът на близки приятели, който преди две години завърши обучението си в Англия и се завърна в България, защото искаше да живее и работи в родината си. По време на полицейските изстъпления на 2-ри септември е пребит и арестуван без никаква причина и е отведен в 6-то РПУ, където прекара 24 часа и беше освободен тази нощ.






Причината за ареста е, че е говорил със своя позната, когато покрай тях минава гонен от полицията протестиращ, който полицаите не успяват да настигнат. За сметка на това те се нахвърлят на него, пребиват го с палки, разкъсват му дрехите и го отвеждат в 6-то РПУ. Родителите му разбират, че е арестуван, тъй като един от другите арестувани успява да скрие телефона си в чорапа и така изпраща SMS на сестрата на момчето. Родителите му пътуват цяла нощ от морето, където са на почивка, за да го приберат от ареста. Освободен е без да са му предявени никави обвинения (поне към този момент), а и най-вероятно няма да му бъдат повдигнати.


Това е полицейски произвол в най-чист вид! Това е полицията, която по закон е призвана да пази гражданите, а всъщност пази мутрите в тяхното нелегитимно управление и брутален грабеж на обществени средства, както бившата ДС и милиция работеше в защита на комунистическата номенклатура, поругавайки интересите на всички останали и на обществото като цяло. Това е позорът, който трябва да изживеем отново под мутренското управление на Борисов.
#МутриВън
#ОСТАВКА

 

Снимка на пребит 60-годишен мъж също бе пусната в мрежата. Възрастният човек разказва за това как полицията го е пребила без да прави или да казва нищо. Преди да му разцепят главата човекът успял да попита ченгето: "Вие българи ли сте?".


.




Това е синът на близки приятели, който преди две години завърши обучението си в Англия и се завърна в България, защото...

Публикувахте от Julian Voynov в Петък, 4 септември 2020 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4391 |03.09.2020 Очаквано - на първо четене патриотите и ГЕРБ одобриха промените в ИК . 19| 7162 |02.09.2020 Протестиращи пред Фрог: Ченгета бият хората наред по малките улички без причина . 9| 4886 |02.09.2020 Ал. Симов: Хората искат две оставки, всичко друго е за разсейване на напрежението . 23| 21624 |02.09.2020 Полицията се самозабрави! Вижте как се издевателства над хората /снимки/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads