Реклама / Ads
9| 5953 |01.08.2011 НОВИНИ

Хотелиер се застреля, докато съпругата и 2-те им деца спят в съседство

.
Бизнесменът, който има и магазин за обувки на ул. "Плиска" в столицата, дължал пари на банки, приятелите му в шок - до последно бил весел и помагал на всеки
 

Най-младият хотелиер в Мелник - 32-годишният Венцислав Паскалев, е сложил край на живота си, като се застрелял със собственото си оръжие, пише в. Струма. Бизнесменът е издъхнал моментално в стая в собствения си хотел "Славова крепост". Самоубийството е станало завчера малко преди полунощ.

В съседната стая е била съпругата на хотелиера с двете им деца. Местните жители коментират, че най-вероятната причина за самоубийството е отчаяност и депресия заради сериозни финансови затрудния. В. Паскалев е един от най-младите хотелиери в района, наскоро той стана член на Сдружението на хотелиери, ресторантьори и туроператори в Сандански. Хотелът му в Мелник "Славова крепост" е построен преди близо две години и е един от най-атрактивните, с уникална архитектура и разполага с втората по големина подземна изба в града, след тази на Кортопуловата къща, има и механа със старинен интериор.

В. Паскалев е роден в Мелник, учил е и е работил в София, откъдето е съпругата му. Семейството са собственици на магазин за обувки на ул. "Плиска" в София. Негови приятели споделят, че не са усетили никакви признаци в поведението му, които да подсказват за взетото страшно решение. Държал се е непринудено, винаги с усмивка и оптимизъм за бъдещото, без да показва притеснение.

Дори кроял планове за бъдещето. Помагал е на всички, които го търсили за съдействие. Решението да сложи край на живота си на такава млада възраст е пълна загадка за приятелите му, които са в шок. Хотелът на В. Паскалев в Мелник е изграден от фирмата на съветника Васил Клямпов. Вчера стана известно, че В. Паскалев се е издължил до стотинка към строителния предприемач. Имал е обаче кредити към банки. Това е втори случай на смърт на бизнесмен в рамките на един месец в Мелник. Преди по-малко от месец от задушаване в мотелска стая в с. Кърланово, на 3 километра от Мелник, почина ресторантьорът Станислав Паспалев. Трагедията със самоубийството на младия бизнесмен вчера мелничани коментираха с думите, че е избрал най-неправилното решение, защото пари се печелят, но живот не се връща. (Струма)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5352 |21.06.2011 Хотелиери пак на протест, искат ясни правила . 25| 5028 |17.05.2011 Няма да забогатеем, докато повтаряме колко сме бедни . 42| 5876 |01.03.2011 Тр. Трайков: Залагаме акциите на “Белене”, докато изплатим заема . 10| 5333 |14.02.2011 Служители от НАП изнудвали хотелиер от Банско

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads