Реклама / Ads
33| 10991 |31.10.2023 НОВИНИ

Илиян Василев: Борисов отново си партнира с Първанов, с Румен Петков - човекът на руското външно разузнаване, и с Малинов - човекът на Лавров

.
Източник: БГНЕС
"Ваня Григорова е новият перфиден руски проект - новата Румен Радев от 2016 година - поредния продукт на концепцията "Решетников - Бабаков" - миловидни лица с много пиар. Много неща зная за Борисов, и много съм му спестявал, но не вярвах, че загубата му в София ще го лиши от разсъдък и примитивната му злоба ще надделее", пише Илиян Василев.
 

Илиян Василев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Брутална арогантност - кандидатът за факултет Държавна сигурност в школата в Симеоново, невлязъл единствено заради слаб успех, синът на тежката БКП номенклатура Бойко Борисов, най-големият политически олигарх на прехода, откраднал милиарди, проектът на Държавна сигурност /на Любен Гоцев и генерал Чернев/, громи на тема Държавна сигурност човек, който е атакуван от всички метастази на Държавна сигурност.

Епично, нали?


Ситуацията силно наподобява началото на 2016 година и визитата на шефа от руското разузнаване генерал Решетников. Тогава на среща на четири очи, която Борисов държи в тайна и до днес, той поема ангажимент да избере Румен Радев и да ликвидира присъствието в Парламента на представители на прозападната десница, като управлява с патриоти за да прокара Турски поток.


Борисов никога не е могъл да губи с достойнство и е свръхотмистътилен. Историите за това как губи разсъдък, като губи, са пословични - спомнете си тенис срещата му с Борис Бекер.


И този път не казва нищо ново. Предупредих, че за него няма по-голяма беда от това да го изместят от позицията на първа политическа сила в дясно /това за пред Европа/ и като пръв "демократ" на републиката. Мисията, която му възложи Държавна сигурност и партийната номенклатура, бе да убие СДС и дясното у нас, което при правителството на ОДС тръгна да излиза извън контрола на ДС и Кремъл, затова по заръка на генералите от Държавна сигурност той създаде ГЕРБ. И тъй като вижда, че загуба в София го лишава от легитимност, минава в истерия, още повече, че неговите авери по задкулисие се тресат от перспективата след София, ръководена от Терзиев, в България да настане истинска национална промяна.


Борисов отново си партнира с Георги Първанов, с Румен Петков - човекът на руското външно разузнаване и Малинов - човекът на Лавров.


Ваня Григорова е новият перфиден руски проект - новата Румен Радев от 2016 година - поредния продукт на концепцията "Решетников - Бабаков" - миловидни лица с много пиар. Много неща зная за Борисов, и много съм му спестявал, но не вярвах, че загубата му в София ще го лиши от разсъдък и примитивната му злоба ще надделее.


Ваня има всички белези на нов проект - приятна външност, все по-обрани изяви, умерен национализъм, умерен ляв речник - докато минат изборите и излъже избирателите. Отново БСП стои зад нея и мобилизира електорат. Защо е руски проект - вижте кой я финансира - Георги Гергов и Кирил Добрев - това е символ на понятието мафия и задкулисие. Обясних как са активирали системата със заложните къщи, бързите кредити /зависимости на избиратели/ и футболните фенове. Кои са и менторите - Георги Първанов, Румен Радев, Станишев и Корнелия Нинова. Моника Станишева и е ковчежник, а русофила Малинов връзка с Москва.

 

Ще видите - до петък тя внимателно ще избягва всяка дума, която може да издаде същността и на прокремълски агент.


За това предупредих - за Борисов е въпрос на живот и смърт да не допуснат победа на Васил Терзиев.


Силно се съмнявам, че ще допуснат машинно гласуване в неделя. Видяхте как работи схемата с фалшифицираните протоколи и как преднината от екзит половете беше изядена от реалните протоколи.


Докато ППДБ и всички демократи не разберат, че България е обект на най-сериозната хибридна атака от Кремъл от времето на преход и не мобилизират всяка възможна подкрепа - опасността да откраднат изборите в София и да ни лишат от кмет е огромна. След това и бунтове да правим - няма да има ефект, защото те държат МВР, съд, прокуратура, жандармерия.


Веднъж ни излъгаха с Румен Радев, втори път не трябва да допускаме.


Ако допуснем да ни излъжат с Ваня Григорова- край на Шенген, на еврозона /тя е върл противник/ и обратно в безвремието на тройната коалиция.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4420 |31.10.2023 Асен Василев: България е една от малкото държави, които започнаха да се готвят за продължителна война в Украйна . 1| 4140 |31.10.2023 Вучич: Газовият интерконектор между Сърбия и България ще бъде открит до края на ноември . 31| 11567 |31.10.2023 Емил Джасим: Ваня Григорова е истински убедена комунистка . 0| 3988 |31.10.2023 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Горубляне“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads