Реклама / Ads
36| 7101 |16.02.2021 НОВИНИ

Илиян Василев: Ден да мине, друг да дойде. До следващия ”нелеп” закономерен инцидент

.
Източник: БГНЕС
За степента на дехуманизация на властта най-ярко свидетелства реакцията на убитото от ток момче. След откровено тъпото обяснение с мокрите обувки и възмущението и Борисов и Фандъкова изпаднаха в ступор и буквално се скриха като мишки.
 

Не за пръв път го правят - има ли нещо за което трябва да се поеме някаква отговорност, а в случая всички се изпокриха, прилагат Тодор Живковата тактика , лягаме на дъното и си траем, окато отмине бурята. Утре, в други ден, ще назначат виновен, Борисов и Фандъкова ще наредят "проверка" на всички шахти по земното кълбо - ситуационна реакция, Гешев ще "поеме под личен контрол" разследването. Медиите на властта ще покажат загриженото и ядосаното "първо лице".


Един куп предавания от развлекателен тип и сутрешни блокове ще кършат ръце и възмущават в ефир, както направиха след смъртта на Милен Цветков, от същата телевизия и същото предаване, което го беше унизило. Като че същите "колеги" не са виновни за тази принизена от развлеченията чувствителност и отсъстваща отговорност на власт и общество.


В допълнение придворни ще се възмутят че трагедията се използа за политически цели и така три дни, докато "потънат" отново в блатото на собственото нищожно съществуване.
Нито свян, нито страх от Бога нямат! За това получават от владици медали, вместо покаяние и опрощение.


Не че са пряко виновни за оголените кабели и за смъртта на момчето. А за това, че вкараха чалга във властта, че няма правила, че законите се заместват от рушвети, калинки се назначават вместо професионалисти, има безотговорност вместо емпатия и солидарност. За срива на човешките ценности и нрави, които започват от самите нас.


Ден да мине, друг да дойде. До следващия "нелеп" закономерен инцидент.
Бог да пази децата и невинните, защото тези с властта няма да го сторят!

 

Facebook, Илиян Василев




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 3586 |15.02.2021 Николай Василев: Не виждам новите европейски средства да са се запътили към нас . 24| 5163 |10.02.2021 Илиян Василев: Шизофренията продължава - ваксини няма . 76| 5488 |30.01.2021 Илиян Василев: Във всеки кадър на ”Дворецът на Путин” ние виждаме нашите български аналози . 17| 9550 |29.01.2021 Илиян Василев: И Борисов има наглостта да иска да управлява пак?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads