Реклама / Ads
19| 24490 |30.09.2023 НОВИНИ

Илза Чинкова, изпълнителен директор на Мини Марица Изток: Интересите на 6800 служители са защитени

.
Илза Чинкова
Смятам, че интересите на служителите ни и сега са защитени, и в бъдеще ще бъдат защитени, като се гарантират техните работни места, като бъдат използвани техните умения. Това заявява Илза Чинкова, изпълнителен директор на Мини Марица Изток, с 6800 служители.
 

Естествено, че ще има надграждане в дейността, че ще има нови високотехнологични проекти, които също ще дадат допълнителна възможност и за по-добри възнаграждения, всички така се надяваме, и за по-добри условия на работа. А естественият ход на дейността на мините – разбира се, че тя не е вечна, идва момент, в който започват и затихващи процеси. 2038 година е съвсем обозрима година, с която дори съвпада с полезния живот, който е 2043 година, не би трябва и няма да създаде сериозни затруднения.

Естествено, това е въпрос на един генерален план, който ще бъде разработен съобразно годината, но работата, включително в процеса на затихване, е продължителна и тя ангажира почти изцяло човешкия ресурс, който и в момента работи в мините, посочва директорката.


Хората са притеснени от говоренето, от неясноти и разнопосочни говорения, съответно и някакви амбиции, които може би има от определени групи от хора, които създават известни усещания за несигурност, за некоректност в информацията. Но искам да кажа, че дори затихващият процес, е един дълъг и продължителен процес. Това е сложна технология и изисква от порядъка на 10-15 години. Сега сме 2023 година. Дори да влезем в процес на затихване, 2038 година напълно покрива точно този период на затихване, обяснява тя.


Няма протестиращи, които да не идват на работа. Това са хора, които или в момента не са на смяна, в отпуск, нямаме хора, които самоволно се откъсват и нашата дейност продължава, тя не е нарушена по никакъв начин, съответно гарантираме сигурността на системата,съобщава още Чинкова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4363 |30.09.2023 Германският канцлер Шолц: Спираме бежанците, много са ни, засилваме контрола по границата . 54| 21975 |30.09.2023 Велизар Шаламанов: Време е да поискаме разполагане на натовски зенитно-ракетни комплекси у нас . 8| 4242 |30.09.2023 Димитър Ганев: Няма паралел между кандидатурите на Хекимян и Цецка Цачева . 1| 4231 |30.09.2023 България тръгна мощно на олимпийската квалификация по волейбол, срази Китай

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads