Реклама / Ads
18| 6408 |05.07.2014 НОВИНИ

Йовчев говори нелепици на празника на МВР

.
Цветлин Йовчев
МВР разполага с бюджет, който трябва да изразходва за сигурността и безопасността на обществения ред, заяви министърът на МВР Цветлин Йовчев на честването на 135 години МВР.
 

Обществото не може да даде достатъчно на служителите на МВР, но с новия Закон на МВР на тях им се дава поне малка част на това, което заслужават, смята Йовчев, според когото общественото довери към полицията, пожарникарите, граничарите, спасителите расте.

Ако служители надвишат тези 70 часа извънреден труд ще бъдат компенсирани, както и до сега са търсени начини и са били компенсирани посредством награди и т.н. Днес много хора ще бъдат наградени.

Йовчев не коментира подадения сигнал от него в прокуратурата срещу бившия министър на МВР Цветан Цветанов. Каза че вероятно ще има още хора, които ще бъдат викани и предупреждавани по случая с финансовата система на България. Тази седмица имало доста хора, предупредени с протоколи, но дали ще има задържани сред тях, щяло да се разбере тепърва. Деянието е организирано, смята той.

Малък коментар: Нахалството на вътрешния министър няма граници. За празника на МВР той казва: "Обществото не може да даде достатъчно на служителите на МВР". Това е цинизъм. Как можеш да обвиниш всички българи, които въпреки мизерията отделят милиарди за МВР, само и само да се харесаш на 60 000 ченгета?! Та вече и на гаргите е ясно, че МВР обслужва партийни интереси и че се управлява некадърно. Обществото дава на МВР повече, отколкото са му възможностите. Но МВР не дава сигурност на обществото. МВР е длъжник на хората, а не те на него! В момента МВР се използва като бухалка на политико-мафиоти със знанието и участието на министър Йовчев. Справка: - скандалите около депутата Делян Пеевски и бруталните арести на невинни хора, обвинени в несъществуващо убийство, плюс нахлувания в офиси на фирми, близки до една банка. Това не е в служба на обществото, а слугинаж на определени престъпни цели. Колкото й Йовчев да се прави на загрижен, нещата са очевидни.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 53| 5785 |04.07.2014 Последен опит: Йовчев дава Цветанов на Цацаров . 12| 6449 |02.07.2014 Цветлин Йовчев закрива БОРКОР, била куха служба . 7| 4941 |02.07.2014 М. Велчев: България само ще спечели от разговори с МВФ . 1| 5244 |30.06.2014 Лекарите напускат преговорите за фиксиране на болничните бюджети

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads