Реклама / Ads
13| 2336 |12.04.2024 НОВИНИ

Искрен Митев: ДАНС, прокуратурата, съда толкова са се вторачили в пудела, че не виждат слона в стаята

.
Източник: скрийншот
Какво означава "наше МВР" е големият въпрос и трябва ли МВР да е на някой и не трябва ли МВР да работи за интересите на гражданите - за сигурността, за справедливостта. Това, което виждаме е, че от няколко дни се разнася една снимка на един пудел и ДАНС, прокуратурата, съда толкова са се вторачили в пудела, че не виждат слона в стаята.
 

Това коментира в студиото на "Денят започва" депутатът от "Продължаваме Промяната" - "Демократична България" Искрен Митев.

 

По думите му, те не виждат, че предполагаемо участие в предполагаема престъпна група с предполагаеми трафиканти, е повод някой да стои вече 4 дни в ареста.

 

"А хора, които са в списъка "Магнитски" и са лидери на партии и целия свят ги видя, че са корумпирани, обаче българската прокуратура и ДАНС не може да ги види, че са корумпирани. Хора, които са замесени в "Турски поток", "Боташ", "Барселонагейт" са лидери на политически партии. Но българската прокуратура се е вторачила в снимката с пудела, а когато трябва да намери доказателства за очевидните и ясните за всички български граждани факти, че истинската престъпна група е в Народното събрание, управлява България и аз нямам търпение прокуратурата и ДАНС да вземат отношение по този въпрос, а не да си затваря широко очите", поясни Митев.








Според него, говори се за справедливост и за правова държава и затова България е най-бедната държава, защото няма справедливост и "когато си в списъка "Магнитски" и си начело на държавата, корупцията ражда корупция, а престъпността - престъпност и няма справедливост".

 

"Когато се обърнеш в Народното събрание, като погледнеш ДПС виждаш "Магнитски", като погледнеш ГЕРБ - виждаш ДПС, като погледнеш "Възраждане" - виждаш ГЕРБ, като погледнеш ИТН - виждаш ДПС. И като застанеш на трибуната и погледнеш направо и надясно, те все са Делян Пеевски", добави Искрен Митев.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2265 |12.04.2024 Нургюл Салимова направи реми с черните фигури с рускинята Катерина Лагно . 5| 2458 |12.04.2024 Политологът Георги Киряков: Политически играчи умишлено тикат страната в посока на несигурност . 0| 2293 |12.04.2024 Какво време ни чака в петък? . 0| 2304 |12.04.2024 Честваме международния ден на авиацията и космонавтиката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads