Реклама / Ads
0| 6020 |03.08.2022 НОВИНИ

Искрен Митев: Радев даде неосъществим мандат на БСП и подреди явни опоненти на Нинова в служебното правителство

.
Видях експерти в служебния кабинет на Радев. Интересни са няколко неща - че президентът първо даде неосъществим мандат на БСП и сега подреди явни опоненти на левицата в служебното правителство. Има опит Радев да покаже, че няма да постъпи реваншистки, но слага хора, които Нинова е уволнила.
 

Това заяви пред bTV депутатът от “Продължаваме промяната” Искрен Митев. 

 

“Президентът обяви края на света в своята реч. Теодора Генчовска бе един от основните играчи за голямата заблуда за РСМ. Радев иска да създаде впечатление, че създава експертен кабинет, а атакува бившите си партньори”, категоричен беше Митев.

 

Той счита, че служебното правителство ще се опита да върне страната към изпълнение на договора с “Газпром”. 

 

“Чирен се нагнетява в момента по-бързо отколкото миналата година. Смятам, че е лъжа, че не е подсигурено разтоварването на втечнен газ. Не знам дали ще имаме втечнен газ. Направили сме всичко необходимо, но сега ще видим най-непознатият за публиката министър - този на енергетиката, дали ще подсигури газ за зимата, или ще върне страната към “Газпром” на по-висока цена”, посочи още Митев. 

 

Той заяви, че вече не може да гарантира газа за зимата. Обезпечено било синьото гориво за зимата, но имало още стъпки, които трябва да бъдат извършени от служебния кабинет, допълни той. Оставени са четири възможности и ще стане ясно дали служебния енергиен министър да ги осъществи. 

 

“Илин Димитров не е човек на ПП, а експерт, познат в областта си от години. Той работи усърдно голям ресурс да бъде насочен в туризма”, допълни той по въпроса с присъствието на депутата от партията на Кирил Петков в служебното правителство.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2920 |02.08.2022 Радев поздрави Пендаровски за Националния празник на РСМ . 0| 2921 |02.08.2022 Нинова видя потенциал за реваншизъм срещу БСП в новия кабинет. Радев предал левицата два пъти . 0| 2882 |02.08.2022 Искрен Арабаджиев, ПП: Трудно бихме говорили с ГЕРБ без Борисов да понесе отговорност . 0| 29127 |02.08.2022 Политологът Петър Чолаков: Стига параноя, Радев отново се опитва да се върне към ”двата стола”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads