Реклама / Ads
8| 5390 |25.09.2014 НОВИНИ

Ивайло Московски: С идването на БСП, ДПС и АТАКА настъпи безвремие за държавата

.
Ивайло Московски посети Видин
„Нужно е обединение на асоциациите във вашия бранш“, обърна се към собственици на школи и преподаватели по авто-мото подотовка във Видин водачът на листата с кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ за областта Ивайло Московски.
 

По време на разговора той отбеляза, че към момента в България няма закон за браншовите камари. „За да се избегне бюрокрацията в администрирането на вашата работа, е нужно да сте обединени и единни, не както е сега -  всеки да „дърпа чергата към себе си“.  Вие сте хората, които най-добре знаят как функционира и се управлява този бизнес. Ако има силна браншова организация вие ще правите политиката, а държавата просто ще администрира тази политика“, посочи още Московски.  Според него е необходим и изцяло нов Закон за движение по пътищата, тъй като в момента действащият е претъпрял прекалено много корекции и вече нанася щети.

Водачът на листата на ПП ГЕРБ-Видин бе категоричен, че първата стъпка, която трябва да се направи е да има стабилност в държавата, а усилията на политиците трябва да се насочат в посока подобряване живота и доходите на българските граждани. Ивайло Московски коментира и въпроса с контролирания вот, като подчерта, че това е проблем на цялото общество. „Трябва да преодолеем този проблем и това не може да бъде еднократно действие. Трябва да работим постоянно и превантивно срещу купуването и продаването на гласове, не от избори на избори. Убеден съм, че ще преодолеем това като общество -  с икономически растеж, с по-добри доходи, с по-добри условия на живот“, заяви Московски. „Трябва да вървим напред всички заедно. Нужно е ние, политиците, да бъдем повече държавници, да надграждаме, не всеки да започва отначало. По време на нашия мандат постигнахме много, а с идването на БСП, ДПС и АТАКА настъпи безвремие. Сега отново започваме отначало“,   коментира Московски.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 5011 |13.09.2014 Московски: Управленската програма на ГЕРБ е реалистична . 3| 4691 |17.07.2014 Ивайло Калфин:Банковата криза бе предизвикана насила . 7| 5787 |11.07.2014 Ивайло Калфин: БНБ да даде отговор на всички въпроси, свързани с КТБ . 12| 4976 |04.06.2014 Московски: ЕК се самосезира за наказателна процедура за „Южен поток”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads