Реклама / Ads
10| 6523 |22.04.2024 НОВИНИ

Иво Инджев: Кирил Петков хвърли камък в блатото. И на мен ядреното лоби ми предложи подкуп, за да не говоря срещу АЕЦ “Белене”

.
Иво Инджев Източник: БГНЕС
"Ако Петков беше като враговете си, които са го превърнали в главна мишена на рашистката глутница у нас, щеше да разполага със снимки, видеа и прочее компромати за рекетьорите. Очевидно се различава от тях. Не им дава шанс да го ръфат по правилата на тяхната глутница".
 

Иво Инджев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Не всички (анализатори) са маскари
21.04.2024 от Иво Инджев


Разбирам анализаторите, които реагират болезнено на казаното от Кирил Петков, че анализатори са му искали 20 000 лева, за да го обслужват в медиите.

 

Обозначиха се двама, за които сега имаме обосновано предположение, че не са рекетьори на политиците, от които очакват да им плащат за обслужването.
Обвинението на Кирил Петков не е доказателство, но е добро начало за “разговор” по темата.







Това е класически случай на “дума срещу дума” преди конкретиката.


До днес, повече от 10 години по-късно, не съм готов да оповестя поименно как ми предложиха подкуп от ядреното лоби, за да не лобирам срещу АЕЦ “Белене” като журналист. Прекратих разговора, на който бях поканен в едно заведение в София, когато разбрах с какво и с кого си имам работа.


“Хайде да си срещнем интересите”, беше незабравимото за мен предложение на чаша кафе след размяна на любезности с непознатата за мен персона, след като ми изясни, че говори от името на ядреното лоби.


Бях подведен от бащата на тази личност, когото познавам. Обади ми се по телефона, че тя иска среща с мен. По неназовани причини, за които не се замислих предварително.


Колко ли щях да захлебя като изхвърлен от системата журналист (заради сблъсък с техния Първанов и неговото статукво) от ядрените милионери, ако бях преглътнал корупционното кафе? Изхвърлен, но непоносимо гласовит бях за тях въпреки това. Опитаха да ми напъхат в гърлото някакви пачки.
Разбирам и Кирил Петков.


Как да докаже твърдението си с имена, без да се закопае в дебрите на обвиненията и гоненията по съдебен път? Дали би спечелил тази битка на вражеската територия на нереформираната съдебно-наказателна територия в нашата европеевска държава?


Уважавам правото на анализаторите, които са се почувствали засегнати от истината за техни колеги, която не искат да ги петни.

 

Но също така приветствам камъка, който Кирил Петков хвърли в блатото.







Ако Петков беше като враговете си, които са го превърнали в главна мишена на рашистката глутница у нас, щеше да разполага със снимки, видеа и прочее компромати за рекетьорите.


Очевидно се различава от тях. Не им дава шанс да го ръфат по правилата на тяхната глутница.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2414 |22.04.2024 Пак фалшиви положителни резултати: Дрегерът отчита 1,8 промила, кръвният тест е ясен - водачът не е пил . 0| 2263 |22.04.2024 В Деня на Земята: Откриват изложбата "Ледовете на Антарктика" в София . 0| 2272 |22.04.2024 След двете жертви на коклюш: "Това е сериозно заболяване, не е случайно, че ваксината е задъжителна" . 0| 2245 |22.04.2024 Светият Синод се събира днес. Какви са проблемите около избора на нов Сливенски митрополит?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads