Реклама / Ads
76| 14241 |04.09.2014 НОВИНИ

Жената до Бареков: Не ме сравнявайте с Деница Гаджева и Евита Перон

.
Мария Календерска, жената до Бареков, клъвна Виктор Николаев с репликата да нe я вкарва в паралел с Деница Гаджева, Капка и Евита Перон. Тя обясни по Нова телевизия, че с мъжа до нея планират три деца.
 
Омръзна ми екземпляри като Яне Янев да ми дават наклон в живота. Затова влизам в политиката като втора в листата на ББЦ в Благоевград и в София. Това каза в студиото на Нова телевизия Мария Календерска.


Срещала съм Цветан Василев в телевизията, но не мога да кажа, че го познавам, продължи тя. „Моите спестявания са в КТБ, но съм спокойна, защото са в размера на гарантираните от закона средства”, призна жената до Бареков.КТБ трябва да се отвори. Не съм чул аргументи защо тази банка да бъде фалирана. Трябва да бъде отворена заради вложителите и кредиторите, допълни тя.


„Живеем заедно с Николай от година и половина-две, това се знае от всички хора около нас. Той ми направи една голяма услуга, като не разкри връзката ни преди изборите през май и раждането на детето ни, щеше да ми е тежко, ако бях получила публичност тогава”, допълни Календерска.

Според нея, стратегическата цел на ББЦ е да не се допусне връщането на ГЕРБ с пълна власт в правителството. „Всеки втори избирател на партията на Бойко Борисов вече не гласува за него, заслуга за това има и Николай Бареков”, каза още кандидат-депутатът.Българският народ е донор, в който политиците са впили своите нокти. Но не си дават сметка, че донорът вече е много слаб, обясни кандидат-депутатката.

Тя помоли водещите да не я сравняват с Деница Гаджева, Капка Георгиева или Евита Перон, „защото съм самостоятелна личност и имам своите качества”. Мария Календерова съобщи, че средствата на ББЦ са декларирани в Сметната палата и няма никакви възражения оттам.

Планираме да имаме три деца, но за да стане това, стандартът на живот у нас трябва да се повиши, не може с тези заплати, които са у нас да се гради бъдещето на децата, смята жената до Бареков. Тя бе категорична, че всяко обещание в програмата на ББЦ ще бъде на дневен ред и ще се борят за него.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4764 |19.08.2014 Жената от Бургас, пропаднала в асансьорна шахта, още е на обезболяващи . 23| 5096 |16.07.2014 ГЕРБ не подкрепя предложената корекция на бюджета . 18| 6581 |04.07.2014 Преназначиха жената на съдията, осъдил Цветанов със задна дата . 1| 4819 |24.06.2014 Жената, пропаднала в асансьор, съди медицинския център

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads