Реклама / Ads
25| 6582 |08.04.2013 НОВИНИ

Жорж Ганчев: Ние сме национализмът

.
Жорж Ганчев Източник: Булфото
Жорж Ганчев ще атакува Народното събрание с партията си Национално патриотично обединение. Отиваме на изборите без скъпи реклами и без никакви постери-мостери. Българите не са разочаровани от Жорж Ганчев.
 

Това каза по категоричен начин пред Нова телевизия Жорж Ганчев. Той се включи по телефона, а гости в студиото бяха Татяна Буруджиева, водач на листа от БСП, и Десислав Чуколов от “Атака” и Елен Герджиков от ГЕРБ.

Държавата трябва да се грижи за народа си. Всичките партии-мартии са корумпирани и трябва да си отидат. Младите хора ми вярват и ме следват. Без минало няма настояще. Мои ученици в момента са милиардери и те знаят за България благодарение на мен. Народът ще се стресне и ще разбере кое е добро за него. Не мисля да броя депутатите. Ние ще бъдем национализма. Болен Лидеров играеше досега ролята на националист и това е беше лошо. Той стана милионер и в момента е много мек. Състоянието на отечеството е трагично и точно заради това се връщам в политиката, обясни Ганчев.

”Човек, който ви е излъгал веднъж, съвсем спокойно може да ви излъже пак. На тези избори не трябва да вярваме на обещанията, а трябва да гледаме идеите. Идеите за развитието на България са тези, които ще ни извадят от проблемите, обяви Десислав Чуколов от “Атака”. - Нашата идея е да си върнем България. Първият и основен приоритет на “Атака” е увеличаване на доходите. Това е основното и всички трябва да работим за това. Доносите и мръсните политически игри не се появяват само по време на предизборните кампании. Срещу “Атака” се излива помия още от 2005 година и това не е престанало. Единствено “Атака” работи с идеи и тези. Трябва да си върнем България и ние работим за това.”

”Трябват идеи, но трябва и много работа. Трябва да се отварят нови работни места. Десният модел на управление на ГЕРБ беше на път да затрие България. Тези 32 млрд. лева от еврофондовете, за които говорят от ГЕРБ, ще дойдат при всяко едно правителство. ГЕРБ не са направили нищо героично. Начинът да се създадат нови работни места е да се освободят фирмите от рекета на държавата, създаден по времето на Бойко Борисов, обясни Татяна Буруджиева. - Досието на Сергей Станишев е очевиден фалшификат. Друг основен проблем, с който трябва да се справим, е демографската криза. Ние вече предложихме нашите идеи за решаването на този проблем и очакваме другите партии да представят своите програми.”

“Нашите идеи за развитие на България са различни от всички останали, обясни Елен Герджиков от ГЕРБ. - В България се бърка социалното развитие. Заблуждават ни, че социалният път винаги е левият. Това не е така. Икономически растеж може да се гради само при дясно управление. ГЕРБ няма да правят компрометираща кампания. Нямам никаква идея кой е измислил тази глупост с досието на Станишев и ГЕРБ категорично се разграничава от тази постъпка. Младежката безработица е проблем, с който от ГЕРБ ще се справим.”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 5578 |21.12.2012 Ж. Ганчев за себе си: Жорж е луд като свирка! . 26| 6023 |18.12.2012 Жорж Ганчев призова да се раждат деца . 13| 5005 |10.10.2012 Национализмът се харчел, но националистите боледували от дрязги . 37| 6648 |01.07.2012 Жорж категоричен; връща се в политиката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads