Реклама / Ads
36| 6265 |12.02.2014 НОВИНИ

Журналисти: Борисов все още не е задраскал Цветанов, но тотално го оголи

.
Т.нар."мои" медии действат или като бухалки или като чадърчета, смята Иван Бедров. Политическата власт вече така се е деформирала, че изглежда като организирана престъпна група, заяви Петьо Цеков.
 

Има скандал не просто между Цветанов и Пеевски, а между Цветанов и цялата държава, а явно, че и лидерът му Бойко Борисов вече е отметнал чадъра от него, заяви по НТВ журналистката Валерия Велева. Тя отрече думите на Цветанов, че вестникът, в който тя работи, няма общо с Д. Пеевски. (Аз имах среща със Сотир Цацаров, той доведе Делян Пеевски, каза вчера Цветанов.)

В коментар за среща между Цветанов, Цацаров и Пеевски по времето, когато Цветанов е бил вътрешен министър журналистът Петьо Цеков каза, че това, което става, е страшно. Нямам съмнения, че щом веднъж се опъва медиен чадър по заръка на властта, това се прави по принцип, добави той.

Цветанов заяви, че излязло, че главният и зам.-главният прокурор априори са действали извън закона, ако се съди по думите на Цветанов, каза Велева.

Чувствам се некомфортно, ако трябва да взема страна в този сюжет, защото той прилича на ганстерски филм, коментира Иван Бедров. Вече има потвърждение, че има "мои" медии и по поръчка или са бухалки, или чадърчета.

Главният прокурор взе страна, което мен ме кара да се чувствам некомфортно, каза Бедров. А Велева си пожела да продължи вярата у Цацаров. 

Борисов все още не е задраскал Цветанов, но показва, че други хора трябва да направят това; Борисов няма публично да го направи, той ще остави това на прокуратурата. Цветанов е тотално оголен и това е знак преди конференцията на ГЕРБ, каза Велева и припомни, че напоследък двамата не се явявали заедно нито по пресконференции, нито на снимки. Цветанов въведе такава конфронтация в обществото, че днес Борисов сигурно съжалява, че я е допуснал, добави Велева.

Журналисти минават в политиката е неточно заглавие, коментира последните събития Бедров и се аргументира с това, че въпросните хора нито са били журналисти, нито политиката е такава каквато трябва да бъде. Истинският катарзис трябва да бъде дълбок и преосмислен, добави Цеков. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 51| 6595 |11.02.2014 Борисов: Цветанов да си беше извадил поука от това, което направи със съдийската гилдия . 18| 5587 |11.02.2014 Ваньо Танов „жестоко намачкан" от Борисов заради Мишо Бирата . 15| 6312 |10.02.2014 Борисов отхвърли версията за Кристалина Георгиева - водач на листа . 30| 5296 |10.02.2014 Борисов писа на Орешарски: Дискриминирате ни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads