Реклама / Ads
9| 5915 |16.01.2014 НОВИНИ

Журналисти: Насилието над нас остава неразкрито

.
Огнян Стефанов и Анна Заркова (отдясно и отляво) Източник: apeironcommunication.com/
Пред Съдебната палата е заровено кучето, посочи Огнян Стефанов. Хора като Бисер Миланов са петната на ревера на политиката. Слава богу, че най-накрая го припозна и прокуратурата за деяние, извършено през август, добави А. Заркова.
 

Заплахите срещу журналисти в България, дали изречени или не, много често стават действителност, каза по БТВ журналистката Анна Заркова. Само дето до тоя момент нямаме уличен разстрел на журналист, да не чуе дяволът, добави тя в коментар за случилото се с репортажа около Бисер Миланов.

Не се заблуждавайте, че тези хора се притесняват от това, че ги показват на камерите, каза журналистът Огнян Стефанов и добави, че такива хора се използват (може би даже са създадени от политиците в началото) непрекъснато. Не се сещам извършителите на побои да са били разкривани, а това е елементарно, добави той. Пред Съдебната палата е заровено кучето, посочи Стефанов и обърна внимание, че там протестиращите най-малко са се задържали. А правосъдната ни система не работи. А хората, които извършват насилие, имат сериозни контакти там.

Човек, който прави скандали през ден, живее в чужда къща, прехранва се незнайно от какво, би бил изолиран в друга държава. А у нас той се изживява като вожд, вее байряци, държи речи по площадите, подкрепя със своята дружина ту властта, ту опозицията, а съответно и те него според собствените си интереси. Днес е протестиращ, утре - контра, завчера беше борец срещу бежанците, напомни Заркова. Този човек е петното на ревера на политиката, обобщи тя.

Забелязвате ли, че поведението на тези хора странно много напомня поведението на политиците, посочи Стефанов. 

Страшно е и боли, каза Заркова. Медиите също сме виновни затова, че има такива хора и те се държат по този начин, предоставя се думата на подобни типове заради рейтинг, каза Стефанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5093 |14.01.2014 Съдът постанови: Русото ромче Мария остава в Гърция . 19| 6622 |28.12.2013 Евробет: Орешарски остава премиер и през май 2014 г. . 76| 7396 |24.12.2013 Депутатът на Бареков остава при Станишев . 36| 5072 |19.12.2013 КС: Пеевски остава депутат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads