Реклама / Ads
6| 4749 |09.10.2014 НОВИНИ

Кадиев атакува др. Дъбов и компания за интригантство и задкулисие

.
Георги Кадиев
"Другарю Дъбов, не ви е работа да се бъркате в семейството ми. Може да ви дразня, може да ви е страх от мен, може да съм всякакъв, но не се скрих от Шумен в Пловдив-област, когато не ме искаха там. Не се договарях задкулисно да съм водач някъде си, понеже съм много "ценен" кадър.". Това пише във Фейсбук Георги Кадиев, переференциално избран за депутат от БСП в София, въпреки че бе на незавидното девето място в листата.
 
Ето какво е написал още Кадиев:

"Интригантството е от най-лошите черти на хората. Цитирам зам.председателя на БСП Димитър Дъбов в интервю за Стандарт: "Кадиев има добър семеен бизнес, казвам го в най-положителен план", и т.н., и т.н.

Другарю Дъбов, не ви е работа да се бъркате в семейството ми. Може да ви дразня, може да ви е страх от мен, може да съм всякакъв, но не се скрих от Шумен в Пловдив-област, когато не ме искаха там. Не се договарях задкулисно да съм водач някъде си, понеже съм много "ценен" кадър.

Останах си на 9 място и влязох в съвсем честна кампания, без купен, корпоративен или партиен вот.

5 880 души ми гласуваха лично доверие. Два пъти повече преференции, отколкото председателят на БСП и над десет пъти повече от вашите 476 в Пловдив-област. Много от тях са от хора, които иначе не биха дали гласа си на БСП. И всеки преференциален кандидат е направил това, всеки е допринесъл нещо. Това нещо да ви говори?

Заради това интригантство, заради постоянното ви местене от район в район, само да сте депутати, заради постоянното задкулисие и договорки, което ни сервирате, заради партийните аристократи, които никога не застават очи в очи с избирателя и винаги се крият на първите места в листите, заради абонираните за власт- ЗАТОВА ПОСТОЯННО ГУБИМ ИЗБОРИ.

Затова искам пълна, 100 %-а оставка на изпълнителното бюро. За да се научите какво е това отговорност при загубени избори. Направете го като морален акт. Животът нито почва, нито свършва с ИБ на БСП, НС на БСП или парламента.

Колкото по-бързо си тръгнете, толкова по-добре. И не се обръщайте назад. Казвам го в най-положителен план."
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4408 |09.10.2014 Реформаторите атакуват избора на Бат Сали . 15| 9343 |06.10.2014 Фрог научи: Кадиев, Янков и Лечева влизат с преференция . 5| 5016 |05.10.2014 Меглена Кунева: Не беше разумно да атакуваме ГЕРБ през нейния лидер . 10| 4574 |05.10.2014 Кадиев: БСП претърпя тежка загуба, ГЕРБ също е с лош резултат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads