Реклама / Ads
35| 6245 |21.03.2015 НОВИНИ

Кънев и Москов не се обиждат, че са „момчетата на Костов”

.
Радан Кънев и Петър Москов
Лидерът на ДСБ Радан Кънев носи сако за 300 лева, то му е подарък, а здравният министър Петър Москов има костюм за 700 лева, разказаха по БТВ двамата. Кънев обясни, че дънките, с които е дошъл в студиото, са купени от разпродажба, допълни, че не си е купувал дрехи от изборите и накрая уточни, че ходи на работа с метро.
 

Реформаторите били вкарали ГЕРБ в правилните релси на посоката, в която трябвало да се движи управлението, но Кънев не бил доволен от темповете на реформите. Двете партии оставали много различни.

 

Петър Москов определи предстоящия вот за местна власт като тест за издържливост на управляващата коалиция. Според Кънев вероятно ще трябва да се сключи джентълменско споразумение. Той определи битката за определена бройка кметове и съветници като маниакална, тъй като хората не се интересували кой колко съветници има, а искали действен кмет, който да реши проблемите на града им. Кънев заподозря БСП и ДПС, че ще окалят предстоящата кампания.

 

Бяха отхвърлени обвиненията за назначения на близки и роднини на високи позиции. В 6 министерства, които се падат на РБ, имало само двама зам.-министри членове на партии, а техните симпатизанти били бесни на Москов, че не назначавал техни хора на добри позиции. За назначенията на Божидар Лукарски коментарът беше избегнат.

 

По повод реакция на Р. Кънев за думите на Бойко Борисов, че масовостта на протестите е била осигурявана от ГЕРБ, той заяви, че се е почувствал лично обиден от това изявление, тъй като познавал личната емоция на участвалите в протестите през предишния мандат и дори обръгнал човек като него, както се нарече, си представил колко засегнати са се почувствали те. С реакцията си искал да ги защити и за пореден път и за него тази тема била затворена.

 

Радан Кънев призна, че ако не е бил Иван Костов, едва ли би се занимавал днес с политика. Двамата с Москов не се обиждали от това, че ги наричат „момчетата на Костов”, тъй като той извършил чудо при създаването на ДСБ, като събрал независими хора. Москов за последно се бил чувал с Костов преди един месец.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 4529 |18.03.2015 Москов: Държавата поема осигуряването на социално слабите . 21| 6393 |17.03.2015 Това е московчанката самоубийца и детето й . 30| 6633 |16.03.2015 Кънев: ДПС си изпускат нервите, когато си тръгват техни хора от властта . 66| 10604 |15.03.2015 Петър Москов скочи на въпрос, дали Борисов постъпва мъжки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads