Реклама / Ads
32| 6875 |09.03.2014 НОВИНИ

Капка, откровено: Опитах да си срежа вените и погълнах лекарства

.
Капка Георгиева
Това тя направила от отчаяние преди две години, но разбрала, че е нелепо. Силните хора са по-крайни, обясни бившата половинка на Волен Сидеров.
 

Всичко в книгата ми за Дънов е преживяно и изстрадано, каза по НТВ Капка Георгиева. Тя разказа, че е прочела всичко написано за Дънов, но искала да направи компактна книга с нейното лично тълкуване, за да могат българите да разберат какво е Дънов. Всеки прави свой прочит на Дънов, отбеляза тя.

Още в книгата ми за Ванга той е един от основните ми герои. Но аз имах и един много тежък период, в който останах в нищото. В този период, в който стигнах дъното на отчаянието, направих опит да сложа край на живота, призна тя. Тогава започнала да търси сламката, за която да се хване. Силните хора са по-крайни, каза тя. Била гневна на себе си, че не е видяла знаците. Всичко това се случило преди 2 години и 2 години и половина. Направила този опит доста компактно, но крайно неуспешно - нещо между японско сепуко и римско, каза дословно тя и уточни, че погълнала лекарства и срязала вените си. Сега това й изглеждало абсолютно нелепо.

Ние се разболяваме от лошите мисли, каза Капка Георгиева и посочи, че същото казвали и Вера Кочовска, и Дънов. Той казвал, че и след 1000 години българинът трудно ще се оправи, но имал надежда. Истината е точно пред очите ти, но ти просто си сляп да я видиш, всичко в света е навързано и едно цяло, всички сме част от общото, били нещата, които тя научила сама за себе си.

Когато една идея е искрена и идва от сърцето ти, хората веднага го разбират. А когато има нещо насилено, става като Крали Марко, само имитираш и хората го виждат първи, коментира тя настоящето на Атака. Тогава тя вярвала, че Атакае чудесна идея, която може да се реализира. Ако някой вземе тая искра и я пренесе, българинът има нужда от нея, коментира тя. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 5392 |19.02.2014 Протестиращи опитаха да обсадят управляващите на паметника на Апостола . 7| 9334 |02.01.2014 Медиен шеф пред Фрог: Опитаха да запалят дома ми, знам кой е . 3| 5090 |26.02.2013 Опитаха да подпалят един от клиентските центрове на ЕВН в Пловдив. . 0| 5342 |31.12.2012 Маскирани опитаха да оберат офис в Перник

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads