Реклама / Ads
4| 3859 |03.12.2018 НОВИНИ

Каракачанов не ще повече да е бавачка

.
Красимир Каракачанов
Състоянието на коалиция ”Обединени патриоти”(ВМРО, НФСБ и Атака) за съжаление е хлабаво, коментира вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.
 

"Който ще работи, да работи от коалицията. Няма да се опитвам повече да се правя на помирител. Писна ми, губи ми времето, къса ми нервите и е безсмислено", каза Каракачанов в Русе.

 

По думите му трите партии са се събрали да покажат, че може да се работи по нов начин, като лично той се опитвал да прави това в министерството, за което отговаря, както и колегите му от ВМРО - чрез законодателни инициативи. "Бавачка повече няма да бъда. Ако има здрав разум, ще се явим заедно на евроизборите. Добронамерени сме. Смятаме, че коалицията трябва да се запази", каза Каракачанов.

 

По думите му това би било правилното и честно решение спрямо хората, които са гласували за коалицията на президентските избори и на парламентарните избори.

Каракачанов коментира още, че към момента не вижда необходимите обективни условия за предсрочни парламентарни избори, както и каква ще бъде евентуалната алтернатива. "Ако БСП и ДПС са ни алтернативата, по-добре да няма такива избори", каза лидерът на ВМРО, цитиран от БТА.

 

Каракачанов коментира и случая с осъдения в Австрия мъж от Силистра за тероризъм.

По думите му това не бил единственият български гражданин от ромски произход, "зарибен от радикалния ислям". "Неговото движение минава през Пазарджик, където има процес срещу радикалния ислям", каза Каракачанов. Според него точно при ромското население в България се правили опити за пробиви по линия на радикалния ислям. По думите му е нужно да се вземат строги мерки.

 

Каракачанов съобщи в Русе, че Министерството на отбраната ще отпусне 180 000 лева за ремонт на Летния театър към Военния клуб в крайдунавския град, ще бъде подпомогнато и изграждането на паметник на Васил Левски.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3380 |28.11.2018 Руските войници в Крим станали три пъти повече . 7| 3980 |27.11.2018 Каракачанов иска да се възстанови министерството на българите в чужбина . 0| 3748 |22.11.2018 Пътници от влак стояха на гара Тулово повече от 4 часа . 3| 3677 |22.11.2018 Едва 13% от българите искат повече средства за отбрана

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads