Реклама / Ads
6| 8586 |23.10.2017 НОВИНИ

Кольо Парамов: Пеевски и Цонев мерят търпението на Сотир Цацаров

.
Трети път Йордан Цонев и Делян Пеевски предлагат закони. Първият път писаха за офшорките, втория път-за фалита на КТБ и сега щели да пишат за защита на вложителите в същия трезор.
 
Това припомни в студиото на "Честно казано" по BIT Кольо Парамов. "Напомних на Доган, че тези момчета започват да прегряват обстановката в ДПС и ще му изиграят лоша шега. Пеевски не се появява в парламента, провокирайки българското народно представителство", допълни финансистът.

Според него, Пеевски и Цонев провокират системата на главния прокурор Сотир Цацаров и искат да видят докъде ще стигне той в разследването за фалита на КТБ. "Това, което Иван Искров направи и фалира една банка, без да предостави кредитните досиета, ще трябва да се обясни. А тези досиета вече физически ги няма и е важно докъде ще стигне в разследването Цацаров", каза още Парамов.

Той бе категоричен, че активите на КТБ вече са разграбени и сега с готвения закон, Пеевски и Цонев се стремят да не покажат къде точно са отишли парите и собствеността. "Парламентът също се съгласи с противозаконните действия при фалита на банката, депутатите не сравниха действащите 5 банки с български собственици, наеха някаква чужда фирма уж да разследва и потулиха дори този непълен доклад", смята финансистът.

.Според него, загубите от фалита на КТБ са около 9 милиарда лева, обогатиха се една шепа хора и сега Пеевски и Цонев мерят търпението на главния прокурор. "Кражбите в България са толкова големи, че държавата вече се е превърнала в хан и разликите в стандарта на живот в различни групи от населението е огромна. Затова вече е дошъл ред за голяма конфискационна схема, трябва да се приложи закона на ЕС и всичко ще си дойде на мястото. Когато документите, предадени в САЩ, се върнат и се види какво точно е станало, някъде около началото на февруари ще има такива събития", прогнозира Парамов.

Той заяви ,че КОНПИ в момента не са в състояние да направят това, тъй като само харчат пари за адвокатски къщи.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 7980 |17.10.2017 Октай пред Фрог: Пеевски иска да е по-голям светец и от папата . 10| 6676 |17.10.2017 Смях в залата! Пеевски пише закон за "вторичното разграбване" на КТБ . 11| 10113 |14.10.2017 Как задкулисната конструкция на ДПС, начело с Пеевски, подчини големите телевизии . 2| 5062 |12.10.2017 Авер на Валери Симеонов оплю цветисто ДПС и Данчо Ментата, но нито дума за Пеевски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads