Реклама / Ads
13| 4703 |03.10.2014 НОВИНИ

Константинов: Да си опичат акъла и да сформират някакво управление

.
Михаил Константинов
Насила вкарват "Атака" в парламента с говоренето за шоково поскъпване на тока, заяви по ТВ 7 проф. Михаил Константинов. Служебният кабинет на г-н Близнашки взе футболната топка, сложи я на бялата точка за дузпа, където стои г-н Сидеров, разшири вратата нагоре и настрани и помоли вратаря да отиде да пие кафе. И Сидеров дори да не разбираше от политически футбол, щеше да вкара, обясни образно той.
 

50% увеличение на тока; може ли нормален човек да каже подобно нещо преди избори, освен ако не е някакъв агент на БСП дълбоко законспириран, каза  Константинов.  Всяко отваряне на устата по тази тема носи 20 000 гласа на "Атака".

Действията на служебния кабинет намаляват резултата на ГЕРБ, консолидират БСП и вкарват "Атака" в парламента.

 

ГЕРБ – 100 мандата, БСП – под 60 мандата, а ДПС ще постави личен рекорд, от порядъка на „40 +“ мандата, но не над БСП, са неверни неща, каза още Константинов.

Дистанцията няма да е голяма, но бих казал, че медалистите са очевидни. Бих казал, че и четвърто и пето място се знаят. Страшна битка има на три партии, които висят на 4-процентовия простор на бариерата и се чудят някъде да се хързулнат, коментира Константинов.


Трагедията в с. Горни Лом, това последно предупреждение, което ни дава съдбата, да стресне малко така наречената българска политическа класа, да вземат да си опичат акъла и след изборите, независимо от техния резултат да сформират някакво управление, което да изкара поне едни 2 години, да ни избута по някакъв начин от това, което ни чака, а не да видим старите политиканствания и безобразия. Защото аз имам чувството, че този път народът ще стане и ще ги измете и ще имат много сериозни неприятности, включително лични и физически неприятности. Така че, каквото и да стане на тези избори, задължително сформиране на стабилно управление с цената на всичко. Ако трябва водещи фигури да се оттеглят назад, нека да няма видни политици в правителството, но трябва да има стабилно управление за 2 години, призова Константинов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 4458 |17.09.2014 Константинов: Купеният вот вече е факт . 8| 4466 |15.09.2014 Проф. Константинов: Купеният вот на изборите ще бъде между 150 и 200 000 . 8| 5271 |10.09.2014 Проф. Константинов: Борим се с мъртвите души като прасе с тиква . 53| 5043 |06.09.2014 Проф. Константинов: Изроди унищожават природата, населението обезумя

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads