Реклама / Ads
113| 7854 |27.04.2013 НОВИНИ

Ив. Костов: Единствени знаем изхода от кризата

.
Иван Костов
Няма да коментирам копоите на Станишев и простотиите на Борисов. Хората не се интересуват от СРС-та, даже и от магистрали. Всички са в кюпа. Искам да се разгранича от тези подслушвания и компромати, каза лидерът на ДСБ, според когото случващото се е позор.
 

Избирателите ще решат кой има място в политиката, те трябва да кажат тежката си дума, заяви по НТВ лидерът на ДСБ Иван Костов. Хората имат силни основания да подозират, че политиците не мислят за тях, а се занимават с други неща. Излиза, че всички са в кюпа. Аз искам да се разгранича от тези подслушвания и компромати. Подслушванията започнаха още от по-предишното правителство, но тези практики абсолютно нищо не говорят на хората. Те не питат и за магистралите дори, но се вълнуват от загубата на работните си места и за сметките за тока, каза Костов. Човек му казал в Северна България, че там правели канализация, пък след 5-6 години хората нямало да ги има.

Компорматите, с които се замерят в кампанията, имат за цел да скрият обстоятелството, че не се дават решения, обясни Костов. Хората да гледат с отворени очи и да решават, призова той.

Не се виждам немощен, ние показахме способност да покажем на хората платформа, състояща се от много точен анализ, приеман от всички като окровение, каза Костов. Ние можем да създадем изключително мощна програма за излизане от кризата, зарече се той. Практиката на подслушване идва от времето на правителството на тройната коалиция и не мисля, че смче съмишленици с тях.

Костов цитира М. Тачър, която казва, че при криза има два пътя за излизане от нея: един десен и един грешен. Ние сме абсолютно различни с левицата, която само обещава, подчерта той.

Как може да имаме интерес от тези мрачни страници и от скандали, които позорят обществото, възмути се Костов. 

Грозно и нелепо е Цветанов и Борисов да се представят като алтернатива на Станишев и Първанов пред десния човек, обясни той и каза, че ДСБ се опитват да говорят с хората откровено и да им предлагат решения. Виждам ги всичките наредени и убедено твърдя, че това са две крила на една и съща клика. И най-тежките неща, които се говорят за мен, не могат да бъдат съпоставяни с този позор от озверени и представяни като глутница хора. За всички тези, които са готови да твърдят, какви грешки сме извършили ние, нека напишат наследството през 1991 г. и през 1997 г. Да си спомнят къде сме я взели тази страна и къде сме я оставили, призова той.

Ние сме единствените политици, които знаят изхода от кризата; имаме опита на извеждане на България от кризата, категоричен беше Костов-
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5238 |24.04.2013 Дилов: Отказът да признаем арменския геноцид е отричане на историята . 215| 6487 |17.04.2013 Костов: Ако бяха подслушвали мен, щяха да ме чуят и да не изпаднем в криза . 86| 6630 |09.04.2013 Костов: Оставката на Цветлин Йовчев не е добър знак . 55| 6978 |03.04.2013 Надежда Нейнски за Костов: Не мога да спя от разочарование

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads