Реклама / Ads
50| 15766 |16.01.2016 НОВИНИ

Кулезич : Намираме се в Армагедон -последната битка между мрака и светлината, преди да свърши света

.
Люба Кулезич
Отиването на Бойко Борисов във ВСС за мен беше едно от най-скандалните и вбесяващите неща, които са се случвали напоследък. Толкова съм яростна от тази сцена. Вбесяващото е, не това, че тези хора станаха на крака като герои на Гогол, готови да се поклонят на ревизора, посетил техния град. Това каза журналистката Люба Кулезич по БНР.
 

 Съвсем скоро се  явих при този ВСС  по дисциплинарното  производство срещу прокурор Светлозар Костов, който беше прокурор по делото „Октопод“ срещу Алексей Петров. Видяла съм очите си повече от тези хора, чиновническите и страхливи  очи, видях как се крият зад закона и използват закона, за да правят ужасяващи неща. Светлозар Костов беше погнат с дициплинарки , защото беше неудобен  на една конюнктура . Дойде в покойното ми предаване „На Светло“ по НТВ . И този човек беше погнат с дисциплинарки  от ВСС , който вчера стана на крака. Бойко Борисов нахлу яростен, непоканен . Нахлу  като човек, комуто членовете на ВСС  дължат нещо.  И като човек, който  изисква  отговори от тях. Виновни хора. Имала съм много критично отношение и много симпатии към Кабинета „Борисов 1“, приветствах волята за борба с организираната престъпност. Сега се оказа, че „Борисов 2“ е изхвърлил всички хора по  акциите „Октопод“, „Наглите“ и „Килърите “. Намираме се в Армагедон -последната битка между мрака и светлината, преди да свърши света. Ние преживяваме тази битка.

 

Този скечоподобен  живот, който водим през медиите, е все едно да закусваш черен хайвер на ръба на пропаст. Този ВСС  е безпрецедентен. Всеки ден живеем спектакли и шоа . Най-големият скандал е, че сме нар ръба. Борисов отиде, след като беше пуснал есемес  на Лозан Панов, за да му каже:Наблюдаваме те, знам какво правиш!  Днес се разбира ,че Яне Янев, който е съветник на премиера, е пуснал този есемес . Но първото лице множественото число в есемеса  доказва ,че той е писан от член на ВСС . Яне Янев е близък с Димитър Узунов от ВСС .  Значи той препраща  на Яне Янев есемеса , за да не се направи връзка между Димитър Узунов и Яне Янев. Димитър Узунов праща на Яне Янев, той на Борисов, а той пък  на Лозан Панов. Удивлявам се, този човек да е жив и здрав. Той, въоръжен със силата на своя ранг и неопетненост, показа този есемес . Така стана ясно-окупирана е съдебната власт. Когато медийната среда е съвършено  развратена и е собственост на един човек-Делян  Пеевски  и това  започна да се осветява, означава,  че демокрацията е на кино и то на много нощна прожекция. Когато съдебната система показва, че  отвътре е превзета и малко хора се съпротивляват, значи ние ще се бием. Хора, започва битка!

 

Сайтът  „Биволъ “, който пусна разговорите  „Янева-Ченалова “ е взрив в основите. Много се възхищавам на търпението на журналистът Асен Йорданов.  Внушават ни ,че няма кой да ни управлява, извън тази олигархична номенклатура.  Има алтернатива. Тя е в абсолютна фундаментална смяна на конюнктурата  в съдебната власт. Когато има хора като председателя на ВКС  Лозан Панов, като членовете на ВСС -Камен Иванов и Калин Калпакчиев , като бившия премиер Рената  Инджова, значи има алтернатива, без значение колко са изтиквани  настрани.  В общественото радио също се случват посегателства . Мен  ме уволняват на три--четири години. Алтернатива има, но трябва да се научим да се съюзяваме. Иначе отново ще влезем в стари договорки , които ще ни изтикат навън. Когато има радикални действия, това значи, че има алтернатива. Бойко Борисов не знае какво направи, като нахлу във ВСС . Ледът се пука, зараждат се нови настроения. Христо Иванов,  прогонен  след мръсна кампания от пеевските  медии показа, че е възможно да имаш характер. Пеевските  сайтове правят  най-мръсната кампания срещу Радан  Кънев, изкараха го гей , принудиха го да се оправдава. Тече мерзавска история, в която бяха  показани  мъжки гениталии .  Мерзост, която показва че тях ги е страх. Страшно са нервни, защото ледът се пука. Пука се.

 

Вижте коментара на Люба Кулезич в рубриката "Неам нерви" ТУК.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 7114 |16.01.2016 Люба Кулезич: Жал ми е за Борисов . 4| 5542 |18.11.2015 Нов шокиращ коментар на Люба Кулезич . 7| 6378 |12.11.2015 Кулезич: Пълно затъмнение има за опасните ваксини . 12| 10771 |11.11.2015 Разтърсващ коментар на Кулезич за двуличието, изпускането и тоалетната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads