Реклама / Ads
12| 4419 |06.11.2014 НОВИНИ

Кунева: Абсурдно е, че сме коалиция на Костов и Първанов

.
Меглена Кунева
Консенсус е тогава, когато не всички са еднакво доволни, а не всички са еднакво недоволни, тези думи на Жискар Дестен цитира Меглена Кунева по БНТ при коментар на думите на Бойко Борисов, че десет пъти сме били пред нови избори.
 
Като абсурдно тя окачестви твърдението, че е създадена коалиция на Иван Костов и Георги Първанов.Това е високо ниво на абсурдност, повтори лидерката на "България на гражданите".

РБ е с 23 депутати и ако искаме да правим голяма реформа, трябва да има условия за това. Едно нова конституция е стъпка напред, но няма как да го направим сега. Но продължаваме да говорим с много парламентаристи, че е хубаво да се направи комисия за промяна на конституцията.Хубаво е да тръгнем да правим реформите.

Трябва да спечелим състезанието с лошите практики.Надеждата е чувство. Човек не може да се занимава с политика, ако не вярва, ако няма надежда, разчувства се тя.

Няма рискове ако оглавя комисия по външна политика в НС, но ГЕРБ поискаха да оглавим позиции като лидери на високо ниво. Аз попитах дали Бойко Борисов ще оглави правителството.И тогава няма нищо изненадващо, че в правителството са лидерите на СДС, на БЗНС, един ярък представител на ДСП, така отговори тя на искането на Гроздан Караджов към Бойко Борисов Лукарски да не е министър, обясни тя.

Как като има прогрлама, може да се казва, че нещата са скрити, посочи тя.Аз участвам само в преговори, които издържат и най-близкото морално вглеждане, каза още тя.

Аз съм безстрашна, така тя отговори на въпрос дали е страх от Патриотичния фронт. Уважавам тяхната настойчивост да има модерен патриотизъм. но те бяха еднозначни, че членството ни ЕС е полезно за нас. Това бе тяхно общо мнение , разкри Кунева.

Калфин наистина е придобивка в парламента. Той е с опит, с добро име в европейския парламент, завърши тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5232 |05.11.2014 Калфин: В коалиция между ГЕРБ и РБ няма да участваме . 0| 5819 |05.11.2014 М. Михайлов: Играчите на тройната коалиция още управляват . 0| 7162 |03.11.2014 Кунева: Бъдещият премиер не подлежи на обсъждане . 4| 4814 |30.10.2014 ГЕРБ и РБ са готови за коалиция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads