Реклама / Ads
0| 3978 |19.02.2019 НОВИНИ

Любо Пенев отнесе 9000 лв. глоба за ”БФС е гнила ябълка от алкохол и екстри”

.
След загубата в повторния си дебют начело на ЦСКА Любослав Пенев даде воля на гнева си в интригуваща пресконференция, в която за пореден път атакува ръководството на БФС и в частност председателя Борислав Михайлов. Афектиран от съдийството на мача „Черно море“ – ЦСКА , той посочи настоящите футболни ръководители като извор на всички проблеми на този спорт у нас.
 

По думите му БФС е като ябълка, която изглежда добре отвън, но отвътре е „гнила от алкохол и екстри, но не и от футбол“.


„Шапката отгоре, футболният съюз начело с Боби Михайлов. Това е истината, не трябва да се заблуждаваме. Защо бягаме от проблемите? Аз не бягам, аз ги споделям. Това нещо няма да свърши добре. Михайлов казва, че футболът бил на едно добро ниво. Той не гледа мачове, даже по телевизията. Неговата идея е да пътува по чужбина, напред-назад, евентуално да отиде на някой мач, както и тия около него. Това е цялата история. Пътуваме по чужбина, търсим ресторанти, приоритетно такива с дансинг и така. Лоби? Какво лоби в УЕФА? Всичко това е лъжа и измама“, каза още Пенев.

 

За всички тези критики треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е глобен с 9000 лева от Българския футболен съюз.

 

То идва скоростно след извънредно заседание на комисията, след като в понеделник Пенев отправи остри думи към президента на БФС Борислав Михайлов и колегите му в ръководството, както и към съдийството.

 

Треньорът е глобен с 5000 лева "за нанесени обиди в средствата за масова информация към ръководството на БФС, засягащи човешкото достойнство, етиката и морално-етичните изисквания". Другата част от глобата е за "унизителни и обидни изказвания публично, в печатни, телевизионни и електронни медии за честта и достойнството на футболните съдии".

 

И БФС има правила. По тези правила Пенев правилно е глобен. Но ако е прав дори на 50%.?  Какво правим тогава? Кой "ще духа супата"?



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4577 |04.02.2019 Владимир Пенев, Михаил Белчев, Бина Харалампиева и др. получават ордени от президента . 1| 4567 |20.01.2019 Психологът Р. Йорданов: Агресията от ревност няма нищо общо с любовта . 0| 4829 |11.01.2019 Любомир Дацов: Строежът на АМ „Хемус” е чист пиар за изборите . 0| 4180 |11.01.2019 Лавина отнесе хотел в Алпите, има ранени туристи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads