Реклама / Ads
39| 4829 |08.07.2013 НОВИНИ

Люспенето в ГЕРБ било оздравителен процес

.
По градските структури повече били молбите за членуване, отколкото тези за напускане. Настоящият процес не започвал сега, а проблемите били от различен характер, присъщ на всяка партия, твърдят активисти на ПП ГЕРБ.
 

Процесът, който върви в момента в ГЕРБ, е оздравителен и е много полезен за нас, каза на пресконференция бургаският депутат от ГЕРБ и лидер на областното ръководство на партията Димитър Бойчев, предаде Радио „Фокус” - Бургас. Бойчев обясни, че бургаската структура е втората в страната след софийската. Според него процесът в момента, не е иницииран от сега. „Може би катализаторът е, че тези колеги не са включени в някакви листи или по тяхно мнение не са били дооценени с работата си в партията”, коментира отцепилите се вчера членове на ГЕРБ, Бойчев. „Тези колеги представляваха структури, които от първия ден на създаването си имаха вътрешни проблеми”, обясни той като визира структурите на партията във Варна, Благоевград, Хасково.

„Проблемите може да са били от различно естество, но все пак отговорността е на тези хора, които бяха областни координатори на съответните области и това са хората, които в момента, чрез декларацията си, изразяват своето мнение”, категоричен бе Бойчев като се присъедини към пожеланията на лидера на партията Бойко Борисов за успех. „Всяка партия минава през такава ситуация, ние ще излезем от нея с много повече решени проблеми”, категоричен бе Бойчев като допълни, че този процес, според него, е бил и необходим. За спрягания, че има нещо общо с декларацията бивш министър на земеделието Мирослав Найденов, Бойчев посочи, че: „Три години преди края на мандата искахме да го видим в НС, не сме го виждали”.

По неговите думи, в Бургаската структура на ГЕРБ за месеците май и юни са подадени 39 молби за членуване и само една за напускане, тази на Милена Лакова, главен секретар на Областна управа – Бургас, която остана на поста си и след назначението на новия областен управител Павел Маринов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 118| 5338 |08.07.2013 Борисов: За да се разцепи ГЕРБ, трябва да се разцепя аз . 39| 5688 |07.07.2013 Борисов към отлюспилите се от ГЕРБ: Отцепването ви е прибързано . 28| 5813 |07.07.2013 "Люспи" на ГЕРБ стартират нов политически проект . 158| 6615 |07.07.2013 Зинаида Златанова: ГЕРБ са шампиони по загуба на европари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads