Реклама / Ads
26| 10486 |13.02.2015 НОВИНИ

Мая Манолова "бракува" Ангел Найденов тази година

.
Мая и Ангел
Най-после се решиха! Мая Манолова възнамерява да сключи брак и вдигне сватба с Ангел Найденов до края на годината. Информацията за празничната вест изтече от кулоарите на телевизия. Именно там червената фурия е обявила намерението си да стане официално семейна.
 
В ефира на предаването през уикенда се очаква Манолова да разкрие и други тайни от личния си живот. Тя например ще покаже жълтата рокля, с която била облечена, когато пленила съпартиеца си в БСП Ангел Найденов, който бе министър на отбраната в кабинета на Пламен Орешарски.

Настоящата зам.-шефка на парламента и военният министър са двойка вече от 3 години и напук на напрегнатия им професионален живот, в личен план успяват да запазят романтичните си отношения и да се преборят с куп трудности, за да отстояват правото да са заедно. Любовта им премина през бурни събития заради факта, че и двамата имат предишни бракове, но в крайна сметка запазиха добри отношения с предишните си съпрузи. И Мая, и Ангел имат по една дъщеря, но момичетата са отдавна големи и живеят напълно самостоятелно.


Депутатът Найденов не обича да обсъжда личния си живот, но и не крие, че решението да прекрати брака си е било тежко за него, защото цели 38 години от живота си изкарва с Нина. Двамата се познават от деца - едва на 15 години сядат на един чин в училище и оттогава били неразделни. След петгодишна връзка, сключват брак и заради него Нина се мести да учи във Варна. Там Ангел вече е студент във военноморското училище. В морската столица се ражда и дъщеря им Деси, която вече е омъжена и тръгна по стъпките на татко си в политиката и дипломацията и от години работи като експерт във външно министерство.

Мая Манолова била подложена на голям натиск от родителите си да запази семейството си.Мая обаче е категорична, че не заради Найденов е развалила брака си. Със съпруга й Милен Манолов имали чудесни отношения, но се отдалечили заради редките си срещи, след като тя напуска адвокатската си практика в Кюстендил, за да стане депутатка в София. Той нямало как да остави кариерата си в митниците, където работи още от 1990 г. и разстоянията си казват думата. Двамата започват да се виждат все по-рядко, а и дъщеря им Ралица, която ги свързва преди, вече учела в Германия и не била повод семейството да се събира.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 4470 |12.02.2015 Манолова: Управляващите овладяват всички силови структури . 9| 6732 |07.02.2015 Ангел Славчев : Борисов да се заеме с енергетиката и частното съдебно производство . 13| 5843 |06.02.2015 Манолова към Бъчварова: Ще има ли квота за обикновени граждани в назначенията ви? . 32| 5345 |04.02.2015 Добрев и Манолова показаха мол-а на леви идеи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads