Реклама / Ads
2| 4029 |17.12.2014 НОВИНИ

Майката на изчезнал в България младеж моли за съдействие

.
Така изглежда Ларс
Майката на изчезналия 28-годишен мъж Ларс Митнг-Сандар моли медиите за съдействие. Той изчезна на летище Варна на 8 юли т. г. и от него няма никаква следа. Издирването от страна на МВР не е доведе до откриването му. Вижте и писмото на притеснената майка:
 

 

 ОТВОРЕНО ПИСМО                   

 

                                         До медиите в Република България

                                         От Международна детективска агенция „Гютик”

 

        Уважаеми журналисти, в отговор на молбата на Сандра Митанг – майка на безследно изчезналия Ларс Митнг,

Ви умоляваме да отделите време е място във Вашите медии, за да припомните случая със сина й. 28-годишният Ларс изчезна от Летище – Варна, на 8 юли т.г. Въпреки усилията на служителите в Министерството на вътрешните работи на РБългария и всички издирвателни мероприятия, които бяха предприети от страна на Международна детективска агенция „Гютик”, младият мъж все още е в неизвестност.

            В навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово, Ви приканваме да проявите за пореден път съпричастност към съдбата на Ларс и болката на майка му. Благодарим за възможността чрез Вас да призовем и всички българи за състрадателност,  към жената, чието единствено дете е в неизвестност повече от 4 месеца.

„Здравейте уважаеми българи! Обръщам се така към Вас, защото за всичките безкрайни 160 дни и нощи, нито един от Вас не злоупотреби с голямата трагедия, която сполетя мен и детето ми.

Моля Ви, моля всеки от Вас, който знае макар и мъничка частица информация, която ще помогне да намеря сина си, да я сподели с нас.

Аз съм майката на Ларс. Той е моят Божи дар и откакто го няма, няма живот за мен. И знам, че така ще бъде до края на дните ми, ако не направя всичко за неговите здраве, живот и щастие. За това Ви умолявам, да ми помогнете.

Искам да споделя с Вас, че той има психиатрични проблеми и е много вероятно в момента даже да не знае кой е и къде се намира.

Моля Ви от цялото си сърце и душа да откликнете на молбата ми! Знам, че Господ ще възнагради всеки от Вас, помогнал ни в този труден момент!

Чрез медиите разпространявам негови снимки и вероятния му външен вид, изработен с фоторобот, предвид изминалото време и вероятния му начин на живот.

Предлагам награда от 10 000 евро на човека или хората, които помогнат да открия моето безценно детенце!

Желая Ви светлите Рождественски празници да изпълнят сърцата Ви с обич и топлина! Помогнете и моята Коледа да е такава! Господ да Ви благослови!”

 

С уважение и огромна надежда Сандра Митанг

 

Тел. за 24-часова връзка 0888 61 43 72

 

16 декември 2014 г.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3959 |17.12.2014 Петев смени Пенев като селекционер на България . 0| 4090 |17.12.2014 Джамбазки обвини ЕС в несправедливо отношение към България . 40| 5800 |17.12.2014 Мешерето за Фрог: България е най-смотаната държава и политиците са ни такива! . 31| 4841 |17.12.2014 Симеонов: България е пред етническа криза. Местан недоволен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads