Реклама / Ads
4| 5405 |30.09.2014 НОВИНИ

Мъж от Дупница умря след полет от балкон, друг от Самоков си сложи въжето

.
Два нещастни инцидента отнеха живота на двама мъже от Дупница и Самоков. При първият случай бизнесмен загина, след като падна от втория етаж на блока, в който живее. Според съседи 58-годишният Евгени Бузов опитал да влезе в апартамента си в бл. 44 в жк „Бистрица“, но се оказало, че е забравил ключовете си вътре. Той решил да влезе през терасата, като първо се покатерил до терасата на първия етаж, стигнал до терасата на втория етаж, но не успял да се задържи и полетял надолу.
 

 Паднал на плочника пред блока, загинал е на място пред очите на минаващи покрай блока хора. Те веднага се обадили на тел. 112. На място пристигнали екипи на Спешен център и полицейска патрулка. Медиците само констатирали смъртта му. Криминалисти от Дупница са взели отпечатъци от мястото на трагичния инцидент, въпреки че при първоначалния оглед на трупа следи от насилие не са открити. Тялото на Евгени Бузов е закарано за аутопсия в кюстендилската морга. Погребението ще е днес. Евгени Бузов е собственик е на малка фирма за поставяне на алуминиева дограма, наскоро се върнал от Германия, където е бил по бизнес дела.

 

При втората трагедия 23-годишният Иво Шипочки  се обеси в родния си дом на ул. “Никола Образописов“ в Самоков, пише „Вяра”. Тялото му е намерено в събота около 20 часа от неговите близки. Веднага е повикан екип на Спешна помощ и служители от РУП – Самоков, но те само са констатирали смъртта му.При първоначалния оглед не са намерени следи от насилие по трупа на младежа. В момента тялото е в Съдебна медицина-София, където патоанатомите ще изяснят причините за смъртта. Преди две години младежът е работил в Германия, където е и майка му Елена Господинова, която се труди като медицинска сестра.

 

През последните седмици Иво Шипочки изглеждал явно потиснат. Било очевидно, че изживява някаква вътрешна драма, но не споделил с никого какво го измъчва. По принцип Иво не бил от най-приказливите и отбягвал темите за себе си, но особено бил ревнив към личния си живот, не позволявал дори на най-близките му да надничат в него.

 

В Самоков се говори, че младежът преживял много тежко раздялата на родителите си Елена Господинова и Валери Шипочки. Те не живеят заедно от няколко години, а официално са разведени от малко повече от година. Дълбоко в себе си Иво хранел надеждата, че майка му и баща му ще се съберат, но с всяка изминала седмица му ставало все по-ясно, че това няма да стане. Хората в квартала го знаят като изключително добро, трудолюбиво и възпитано момче

 

Завършил е СОУ “Отец Паисий“ с добър успех. Имал е много приятели, но според техните коментари напоследък проявявал лабилна психика. Промененото му поведение те си обясняват със семейните проблеми. В една от версиите за самоубийството му се прокрадва идеята, че причина за фаталното решение е момиче, но Иво много рядко е общувал с момичета, дори неговите приятели не могат да посочат поне едно момиче, към което да е имал слабост.

 

За такива хора е характерно, че трудно отдават предпочитанията си, но когато хлътнат, се привързват много силно и всяко разочарование е болезнено. Разбира се, това са хипотези и не е задължително да са верни, застраховат се в коментарите си самоковци. И макар през последните години да са се нагледали на драми, не крият изненадата си от фаталния край на младия мъж.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 5535 |30.09.2014 Ген. Тонев: Избирателна активност над 60 % предопределя бъдещето на България за следващите 10 г . 15| 5118 |28.09.2014 Георги Кадиев: Може да не се състави правителство след 5 октомври . 0| 6080 |27.09.2014 Двама мъже загинаха в катастрофа край Дупница . 9| 5973 |25.09.2014 А. Вулева: На Кеми Тодороф аудиторията е умряла

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads