Реклама / Ads
2| 4940 |03.01.2016 НОВИНИ

Мъж загина край Бяла, трагедия край Якоруда, меле на "Тракия"

.
Инцидентите започнаха
Мъж е загинал в катастрофа край град Бяла, Русенско . Това съобщи комисар Бойко Рановски, началник отдел "Пътна полиция" в ГДНП на МВР. Джип увисна на пътя между село Дагоново и Якоруда. Джип и лек автомобил са катастрофирали на "Тракия".
 
В село в близост до град Бяла са се сблъскали два автомобила, като има една жертва. Катастрофа между лекотоварен автомобил и лека кола е станала край старозагорското село Бял извор преди около час. Двама души са пострадали. Сигналът за инцидента е получен около 11:30 часа. Единият от пострадалите е жена, пътувала в лекия автомобил, която е без опасност за живота и е откарана в болница в Хасково за преглед. Мъж пък е откаран в болница в Стара Загора също без опасност за живота. Служители на МВР са на мястото на инцидента. Движението е леко затруднено, но пътят е отворен за преминаване на автомобилите.

Джип е самокатастрофирал на пътя между село Дагоново и Якоруда около 14.00 часа. Причината за инцидента е хлъзгавата пътна настилка, заради която автомобилът е поднесъл, завъртял се е и е увиснал над пропаст. Наложило се е на място да бъдат изпратени екипи на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, които да извадят заклещените вътре хора и да издърпат превозното средство.

Трима пътници от увисналия над пропаст джип между Дагоново-Якоруда вече са извадени и са без наранявания. На място е имало и екипи на Бърза помощ. Нанесени са щети само на мантинелата.

Джип и лек автомобил са катастрофирали на 186-ти км на магистрала „Тракия”, предаде „Фокус”. При инцидента няма пострадали хора. Джипът е със сериозни материални щети. На място все още няма екипи на полицията. Движението и в двете посоки е интензивно. Има снеговалеж и магистралата не е почистена. Преди Чирпан има аварирал ТИР в посока София, а на 190-ти км има обърната кола.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5030 |02.01.2016 Украйна отвръща на удара: налага ембарго върху руски стоки . 0| 4549 |01.01.2016 Сблъсък на 24 коли в Германия: 66 са ранени, един e загинал . 15| 10356 |31.12.2015 Затвориха нов път край Монтана заради лошо качество . 0| 4769 |31.12.2015 Жена загина при взрив на газова бутилка в Русе

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads