Реклама / Ads
62| 12719 |16.11.2015 НОВИНИ

Г. Марков: Бог да прости ЕС! Да не се дупим по границите!

.
Георги Марков
Днес това, което направи Унгария, го правят най-големите критици на Орбан, заяви по НТВ бившият конституционен съдия Георги Марков. Във Франция беше убит европейския ред, падна имунната му система. Шефовете на ИДИЛ потриват ръце, виждайки как орди от ислямисти незаконно преминават границите на суверенни държави, премахват заграждения, превземат гари.
 
Унгарският парламент с 2/3 реши, че не иска мултикултурна държава. Франция и Германия са изключително виновни за това което стана, не може да ни призовават за солидарност с безумието и глупостта. Щом Меркел ги иска, стачката на Луфтханза свърши, ето ги самолетите, да си ги взима. защо тези хора никой не ги проверява за сигурност. Това са бойци, бойци с ранички, в които не знаем какво пренасят, обясни Марков. те не искат лагери, не искат европейския хляб.

Това, което става, е безумие, това е война, отбеляза той. В Близкия изток няма да има демократизация, ще има войни, Жан-Клод Юнкер да си подаде оставката, той не е адвокат на бежанците; как не го е срам цяло лято да не отиде при европейските граждани. Да отидат да направят панихида в Шенген. Бог да прости ЕС, няма го, има само Централноевропейски съюз, разпали се Марков.

Франция да си носи отговорност защо не си е интегрирала хората. Иначе европейските граждани ще излязат както излязоха срещу комунизма. Не може всеки ден да сме Париж, Берлин и т.н. Да разберем накрая Европа християнска ли е или мюсюлманска, настоя той.

Да спрем да говорим на брюкселски език, това е да говориш много и да не казваш нищо. В нашия парламент трябва да говорим право куме в очи. Това да не са картофи, да не ги искат в Германия, да ги ни връщат тука, възмути се той. да се надупим на границите ли, да оправят жените ни, да ни хвърлят хляба, попита той.

Не можем в Европа да се делим на русофили и русофоби, Русия е мощна държава, не може без нея. Трябва и нов договор за Европа, не може две страни да управляват Европа, а тях да ги управлява трета, заключи той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 6147 |31.10.2015 Н. Марков: Държавата не се управлява по нормален начин . 9| 4246 |25.10.2015 ЦИК прости на Борисов, няма да го санкционира . 26| 8674 |18.10.2015 Изнасилвания и проституция за 10 евро в бежанските лагери из Германия . 38| 6702 |18.10.2015 Колев: България се държи като начинаеща проститука

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads