Реклама / Ads
14| 4664 |15.12.2020 НОВИНИ

Мехмед Дикме: До Нова година се подготвя алтернатива на ДПС

.
Мехмед Дикме
До Нова година ще изградим ново гражданско сдружение. По този начин турската общност ще има възможност за алтернатива на изборите. Тази алтернатива ще е с дясно ориентирани политически формации. Това каза Мехмед Дикме по БТВ.
 

Конференцията бе очаквана от всички политически партии. Трябваше да даде насоките накъде ще върви ДПС през следващите 5 години.

Тази конференция на ДПС не оправда очакванията. Тя бе по-лошо от конгрес на БКП – имаше само самохвалство и самодоволство. Ако Доган се сърди на съдбата, какъв е проблемът, да се откаже от политиката! Ние всички му изградихме политическа формация и му я поднесохме на тепсия, за да овладява турската и помашката общност. Трябва да благодари на тези хора, а не на съдбата.

 

Ето какъв коментар направи за конференцията на ДПС и участието на Ердоган в нея:

Нито една политическа формация на България не изпрати поздрав. Турция изпрати.  Не зная защо ДПС свали видео обръщението на Ердоган от сайта си. В самото послание, той  не се обръща към председателя на партията, а към делегатите. Спомена само името на неговия скъп приятел Бойко Борисов. Той каза, че Турция винаги ще стаи до своя приятел. Но никъде не каза ДПС. Той пожела на ДПС да се разгърнат и да поемат и другите хора, които в момента са ги отрекли.

 

Той критикува ДПС, че са се капсулирали. Той в качество на председател на политическа партия говори. В това няма никаква сензация. Той даде много насоки за ДПС, хвърли топката в полето на Доган. Доган и Пеевски имаха забрана да влизат в Турция заради контрабанда на цигари. Ако топката е в Доган, дали той ще скъса с Пеевски и икономическото лоби, това е. Дали интересните събития, за които говори Доган,  не е късане на ДПС с икономическото лоби и връщане към първоначалните ценности?!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 3708 |13.12.2020 Корнелия Нинова: Средствата за възстановяване от кризата ще стигнат до всеки българин . 4| 3275 |13.12.2020 Климатолог: Коледа и Нова година ще са без сняг . 0| 3340 |12.12.2020 Джема Грозданова: Да окуражаваме жените да участват в политиката и дипломацията и да направим техните гласове по-чуваеми . 7| 4073 |11.12.2020 Корнелия Нинова пред европейските посланици: Имаме алтернативен план за управление на страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads