Реклама / Ads
1| 4136 |12.10.2015 НОВИНИ

Михаил Миков изрази своите съболезнования към турския народ по повод атентата в Анкара

.
Михаил Миков
Председателят на НС на БСП Михаил Миков изпрати съболезнователно писмо до посолството на Република Турция в София по повод тетористичния атентат в Анкара. В писмото Миков изпраща съболезнования по повод варварския атентат на площад “Съхийе”, трагедия, причинила огромен брой жертви и ранени.
 

 „В този тежък за Вашата страна момент изразявам най-искрена човешка съпричастност и солидарност към мъката на близките на загиналите и към  приятелския турски народ”, добавя още лидерът на социалистите. Миков изразява още искрената си надеждата за скорошно възстановяване на ранените.  Той пише още, че осъжда  този терористичен акт на насилие и агресия.”В този тежък за Вас момент ние трябва да бъдем единни в борбата срещу всяко деяние, което застрашава правото ни на мирен и  справедлив живот”, завършва Миков.

 

 

Пълен текст на писмото:

 

ДО

Н. ПР. Г-Н СЮЛЕЙМАН ГЬОКЧЕ

ИЗВЪНРЕДЕН И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК

НА РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ

 

Ваше превъзходителство,

Oт името на ръководството на Българската социалистическа партия и от мое име моля приемете най-дълбоки съболезнования по повод варварския атентат на площад “Съхийе”, трагедия, причинила огромен брой жертви и ранени.

В този тежък за Вашата страна момент изразявам най-искрена човешка съпричастност и солидарност към мъката на близките на загиналите и към  приятелския турски народ. Всички в България дълбоко скърбим за жертвите. Искрена е и надеждата ни за скорошно възстановяване на ранените.

Остро осъждаме този терористичен акт на насилие и агресия. В този тежък за Вас момент ние трябва да бъдем единни в борбата срещу всяко деяние, което застрашава правото ни на мирен и  справедлив живот.

 

 Моля приемете още веднъж моите съболезнования!

 

                                                                                                         С уважение,

                                                                                                                    Михаил Миков

                                                                                                                    Председател

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4725 |12.10.2015 Миков в Елхово: БСП и кандидатите й няма да отстъпят от червените линии . 0| 5251 |12.10.2015 Миков в Стралджа: Управлението на Митко Андонов е гордост за БСП . 7| 4700 |11.10.2015 Миков: Има силен натиск върху кандидати на БСП . 0| 5033 |09.10.2015 Миков в Костинброд: За БСП и кандидатите й образованието е основен приоритет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads