Реклама / Ads
26| 5102 |22.10.2015 НОВИНИ

Миков: Заплахата е престъпление

.
Михаил Миков - председател на БСП
„Заплахата е престъпление”, заяви в студиото на „Здравей, България” лидерът на БСП Михаил Миков. Той коментира бруталните заплахи, които председателят на политическата партия „Солидарност” и лидер на националното мешере Христо Младенов отправи към репортера на Нова телевизия Вероника Димитрова.
 

Тя разкри, че свързан с джебчийската мафия в Игнатиево е кандидат за общински съветник от листата на „Солидарност”. Както стана ясно от разследване на репортера, номинираният за общинар Васил Стоянов и съпругата му Евгения се издържат от кражбите, извършвани предимно във варненски мол. С чуждите пари семейството си построило и истински палат в Игнатиево.


За шест месеца ще получиш най-лошото, което Господ го праща отгоре. Знаеш, че аз мога да съдя от моите неписани закони”, казва Младенов в телефонен разговор с журналиста от Нова. И продължава: ”Ще имаш големи проблеми. Не те заплашвам аз. Хората ми се обаждат и викат: „Тази ще бъде линчувана в ромските квартали. Който влезе от Нова телевизия, а и покрай теб ще отидат и другите журналисти”. 

 

Партията „Солидарност” е основана преди осем години, а първа споразумение със „Солидарност” подписва БСП.  „Аз не знам да сме работили с партия „Солидарност”.  Не знам такава партия даже”, заяви Михаил Миков.

 

Той се оплака, че и кандидати на БСП са заплашвани. „Наш кандидат отива в ГЕРБ, защото са му казали, че жена му ще остане без работа. Човекът идва при нас, плаче и обяснява: „Аз съм от БСП, но ми казаха, че ако не бъда кандидат на ГЕРБ, жена ми няма да остане на работа”. Заплашват и хората, че няма да имат държава. Цветанов заплашва, че ако не гласуват за ГЕРБ, няма да има европейски проекти. Да не би европейските проекти да се разпределят по партийна линия?”, пита той.

 

„Не се учудвам, че се стига до такива неща с журналисти. Държавата трябва да действа, за два дни се разследва такова престъпление”, коментира още Миков.   

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4142 |21.10.2015 Миков: Свидетели сме на гротеска на избори с номера от рекламния пиар . 8| 4263 |18.10.2015 Миков: С това управление България не се справя с бежанската криза и трафика на хора . 10| 4499 |17.10.2015 Михаил Миков: Лявото става модерно . 1| 4670 |17.10.2015 Миков: Подкрепяме Денчо Бояджиев, за да продължи развитието на Разград

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads